sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Joulukalenteri #18: Letityskoulu osa 3: sykeröt pitkään harjaan

Pitkäharjaiselle hevoselle yleisin ja helpoin letti on ranskalainen niskaa myöden kulkeva jatkoletti. Mikäli kisalookiin haluaa vaihtelua ja klassisuutta, on pitkäänkin harjaan mahdollista tehdä siistit sykeröt.

Perinteisellä tyylillä sykeröistä tulisi valtavan kokoiset ja mitä luultavimmin helposti aukeavat. Tällä vähemmän tunnetulla tekniikalla on helppo ja suhteellisen nopeakin tehdä siistit ja sopivan kokoiset sykeröt pitkään harjaan!5 kommenttia

 1. en ookkaa aiemmin tähän törmännyt, varmasti menee testiin joku kerta jos on tarvetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkinä vielä, että paksumpaan harjaan letitysosa saa olla pidempi, kun taas ohuempaan lyhyempi pätkä riittää. :) Winnielle tätä täytyy treenailla vielä muutama kerta ennen kuin saadaan kilpailulaatuiset sykeröt..

   Poista
 2. Näin tästä letitystyylistä toisen videon ja ajattelin ottaa kans testiin :) Röllille oon tehny isompia sykeröitä, mutta ne tuntuu aukeavan helpommin. Ja ompelemisessa mulla menee hermot! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompeleminen on mun mielestä niin terapeuttista, se on ihanaa! :D Mut en usko että pitkä tukka tulis ompelemallakaan siistiksi.. Tää vaikuttaa hyvältä tekniikalta, kunhan saa vähän tasapainotettua noita sykeröitä et tulisivat about saman kokoisiksi. :)

   Poista
 3. jee tästä on varmasti apua jatkossa :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat