keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Joulukalenteri #7: Virtuaalikilpailuissa

Viime kilpailut Winnien kanssa olivat melkoisen vauhdikkaat, jos näin nyt voi sanoa. Sellaisen höykytyksen jälkeen alkoi tuntua enemmän kuin houkuttelevalta osallistua virtuaalikilpailuihin, joissa kilpailupaikkana toimii oma maneesi, jossa ei tarvitse edes verrytellä yhtä aikaa toisten hevosten kanssa.

Kisamatkalla -blogin Virtuaalicup on kuin meille tilauksesta tehty! Kilpailussa on sekä este- että kouluosuudet, jotka voi suorittaa jokainen omalla tasollaan. Jokainen videoi suorituksena, lataa sen youtubeen ja jää jännittämään tuomarin arviota.
Onnistuin valitsemaan esteosuuden ratsastuspäiväksi tämän talven tähän mennessä kylmimmän päivän, jolloin maneesin lämpötila oli noin -10 astetta ellei jopa enemmänkin. Winnie oli kovin pörheänä ja sen käytös muistutti huolestuttavan paljon kisakäyttäytymistä naapuritallin maneesissa. Onneksi näissä kilpailuissa oli mahdollisuus työstää rauhassa laukkaa ympyrällä ja hypätä verryttelyhyppyjä omassa tahdissa fiiliksen mukaan. Mieltä lämmitti myös maneesin laidalla touhua kuvannut Moona, joka sai kuvaajan roolin lisäksi toimia vahvasti henkisenä tukena.

Kilpailuradan esteet saivat jäädä 70-80 cm korkeuteen. Haettiin tasaista ja suht hallittua suoritusta, joka oli tällä kertaa suuremman työn takana kuin normaalissa kotitreenissä. Saatiin kuitenkin aikaiseksi suhteellisen siisti rata, jolla laukat vaihtuivat hyvin, puomit pysyivät kannattimillaan ja ponikaan ei kuskannut ratsastajaa ihan 6-0 tuloksella. Saa nähdä miten kuskin käy ensi viikonloppuna naapuritallin ihan oikeissa kilpailuissa!


2 kommenttia

 1. Me osallistutaan kans kisaan! :) Toistaiseksi ollaan vielä vasta treenattu meille uuden kouluradan pätkiä, mutta kaipa tässä joku päivä täytyy se esteratakin pystyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa! :) mä sain itseni totaalisen jumiin kun kannoin yksin koko radan maneesiin :D
   Koulurataa en oo osannut päättää vielä, voi olla että osallistun kouluosuuteen molemmilla haflingereilla :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat