Veikka

Nimi: Arco "Veikka"
Rotu: haflinger
Sukupuoli: ruuna
Syntynyt: 25.5. 2006 Saksassa
Säkä: n. 146 cm

Veikka on nimensä mukaisesti pikkuveli. Se on edesmenneen esteponi Aksun seuraaja perheessään ja sattumalta ihan oikeasti sukua edeltäjälleen. Toimin esteillä haastavan Aksun estekuskina muutaman vuoden, kunnes ruuna jouduttiin lopettamaan. Aksun jälkeen hankittu Veikka sen sijaan kaipasi läpiratsastajaa koulupuolelle, joten hyväksi todettu estekuski puristettiin koulukuskin muottiin.

Ratsastan Veikkaa läpiratsastusmielessä noin kerran-pari viikossa. Osallistun satunnaisesti valmennuksiin ja kilpailen mahdollisuuksien mukaan niin esteillä kuin koulussakin re80 ja heB-A tasolla. Tavoitteet eivät kuitenkaan ole vahvasti kilpakentillä, vaan Veikan ratsastettavuuden ylläpitämisessä, jotta se voi suorittaa mukavan ensiponin virkaa nuorelle omistajalleen. 

2 kommenttia

  1. Veikka näyttää melkeinpä meidän ratsastuskoulun suomenhevoselta jonka nimi on Veikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaa on useasti luultukin kisoissakin piensuomenhevoseksi. :D Onhan näissä roduissa vähän samaa näköä, mutta se, että haflingereita niin usein luullaan suokeiksi, johtuu paljolti siitä, että rotu on Suomessa niin tuntematon.

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat