perjantai 18. tammikuuta 2013

Finally comes the time to say good bye.

Blogin puolella on ollut hiljaista. Olen ollut vähän hukassa ja tarvinnut aikaa itselleni, asioiden käsittelemiseen ja ymmärtämiseen.

Kaikki loppuu aikanaan, hyvässä tai pahassa. Silloin on vain katsottava ajassa taakse, oltava iloinen siitä mitä on saanut kokea ja oppia. Seuraavaksi täytyykin katsoa eteenpäin, sinne missä valo pilkistää tunnelin päässä. Paikoilleen ei saa jäädä; mitä pidempään on paikoillaan, sitä vaikeampi on päästä taas liikkeelle. Tällä hetkellä eteenpäin katsominen tuntuu mahdottomalta, taaksepäin katsominen herättää vain halun palata ajassa taakseppäin ja sitten pysäyttää ajan sinne.

Itsekäs ei kuitenkaan saa olla, siitä ei hyödy ketään. Omaa oloa helpottaa, jos pystyy olemaan iloinen muiden puolesta. Asioilla kun on aina kaksi puolta.

Winnie on käytännössä myyty. Sitä tullaan katsomaan ja kokeilemaan parin viikon päästä trailerin kera. Mikäli poni on sitä mitä olen luvannutkin ja se menee eläinlääkärin tarkastuksesta läpi, se lähtee heti uuden omistajansa mukaan. Ei kamalan kauas Suomen mittapuulla, mutta minusta katsottuna kauas, liian kauas.

Lohduttavaa on se, että uusi koti vaikuttaa rakkaalle ponille parhaalta mahdolliselta. Voin olla varma, että se tulee olemaan onnellinen ja tyytyväinen kodissa, jossa se saa ilostuttaa muita ja olla ihastuttava elämänkumppani omien päiviensä loppuun saakka.

Mitä minuun tulee, olen tehnyt vain itselleni lupauksen. En anna itseni ihastua ja kiintyä enää yhteenkään hevoseen. Luopuminen vasten tahtoaan sattuu liikaa.


25 kommenttia

 1. voimia tosi paljon Essi ! <3 Mun pitää tulla vielä joku päivä moikaamaan teitä ihan kunnolla ajan kanssa ! (:

  VastaaPoista
 2. Voi eiii! Tosi kamalaa :( Voimia Essi♥ Jotenkin etäsesti muakin surettaa Winnien lähteminen, vaikken sitä ole koskaan nähnytkään... :( Kokemuksesta tiedän, kuinka kauheeta on sanoo hyvästit rakkaalle hevosystävälle... :(

  VastaaPoista
 3. Voimia! Tuttu tunne, ei pitäis kiintyä yhteenkään hevoseen ni luopuminen ois itelle helpompaa :((

  VastaaPoista
 4. Voi Essi koita jaksaa <3 Mulle on käyny 2kerteaa noin ensimäisen kerran jälkeen olin alkaa itkee. Toisella kerralla hevonen jäi tallille mutta ei ollu yhtäkiä tunti käytössä sen jälkeen seuravana syksynä painuin metsäkylään.

  VastaaPoista
 5. paljon jaksamisia sulle ! Toisaalta paljon parempi kuitenkin näin. Pärjäile ! Munki täytyy ihan totta nyt saada aikaseks tulla moikkamaan teitä.

  VastaaPoista
 6. eikää :'( koita jaksaa, ei oo olemassa mitään kauheempaa kun rakkaimman ponikaverin menetys!

  VastaaPoista
 7. Jaksele hei! ♥ Tuntuu mustakin nyt pahalta kun tää postaus.. :'(

  VastaaPoista
 8. Voimia! <3 Mutta on se parempi vaihtoehto kun lopetus... ;(

  VastaaPoista
 9. Oon seurannu blogia jo pitkään ja sun ja Winnien touhuja. Tosi kurja juttu, Voimia♥

  VastaaPoista
 10. olen seuraillu blogiis,ja tulee siis olee varmaa toooooosi hiljasta kun Winnie ei enää puuhaile täällä :( mut,ole muiden ponien kaa | <3

  VastaaPoista
 11. Tulee ikävä Winnietä, vaikka en ole sitä koskaan nähnytkään. Oon seurannut touhujanne alusta asti ja -kuten venla salonen jo sanoi - tuntuu tosi hiljaselta ja ikävältä.

  VastaaPoista
 12. Miks Winnie joudutaan myymään?:'( Voimia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://essinponiblogi.blogspot.fi/2012/10/missa-mennaan-minne-mennaan.html

   Poista
 13. Kauheeta, että Winnie lähtee... Odotan kauhulla sitä päivää jollon rakas Julitaponi siirtyy vihreämmille laitumille...:'( Ja Essi pysy vahvana! Kuinka tästä sitte selviätkään...

  Terveisin: VANHENTUNEEN Julitan yksi hoitajista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juli on niin hyvässä kunnossa vielä, ettei sen pois lähtemistä tarvitse ihan lähiaikoina pelätä. :)

   Poista
 14. tosi harmi, olette niin sopiva pari :( mihin päin suomea on lähdössä? etsitkö nyt itsellesi uuden vuokralle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kerro sen tarkemmin, etelä-suomeen kuitenkin. En oikeastaan tiedä mitä teen..

   Poista
 15. Moi!
  Onko sun edes mahdolista sähköpostin välityksellä kuulla miten Winnie pärjää? Mulla on uusi blogi olis kiva jos kävisit katsomassa ja olis kanssa kiva jos kirjautusit kanssa lukijaks sinne.

  http://www.tarunponikaverit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. Voi harmi :( kuitenkin rakkautta on luopua (: winnie oli niin hieno heppa ! Kuitenkin, jos etsit vuokrattavaa uutta heppaa niin kirjoita vaikka blogiisi, mulla vois olla sulle ehkä sopiva (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta:) ja tämähän oli pyrkimyksenäkin; saada poni myytyä, ettei se mene teuraaksi.
   En oikein tiedä vielä miten jatkan hevostelua winnien jälkeen, mutta laita ihmeessä mulle sähköpostia ponistasi! Essimon12@gmail.com :)

   Poista
 17. Harmi, että Winnie lähtee, tekemisiänne on ollut sanoinkuvaamattoman mukava seurata! :) Haluan vain sanoa, että olet tehnyt Winnien kanssa upeaa työtä ja teit todella hyvän teon antaessasi ponille mahdollisuuden! Harva ihminen on noin epä itsekäs ja kärsivällinen! :) Paljon voimia Sinulle!

  VastaaPoista
 18. Voimia sinulle <3

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat