tiistai 20. joulukuuta 2016

Joulukalenteri #20: Vuoden parhaat ponikuvat

Tästä vuodesta jäi käteen valtavasti hyviä treenikuvia kolmen eri ponin kanssa. Harmittavan vähän ehdin itse kuvata, mutta sitäkin enemmän sain hyviä kuvia ystäviltä. Tässä muutamia omia lempparikuviani!

Tämä on yksi harvoista itse kuvaamistani ponikuvista tältä vuodelta, melko sattumalta tämäkin räpsäisty! Tarkoituksena oli kuvata ponin arkista juoksutusta liinan päässä, mutta mikään ei taida tämän ponin kanssa olla ihan arkista..

Aksun viimeiset poseerauskuvat kävin räpsimässä kirpeänä talvipäivänä - yhtenä niistä harvoista lumisista ja aurinkoisista päivistä viime talvena. 

Kovin usein en osta kisakuvia, mutta tämä ja seuraava Mari Soiniityn kuvaama kuva Ylikylän tallin 90 cm radalta sai kukkaron nyörini aukeamaan!

© Mari Soiniitty

Tämä on yksi ehdoton suosikkini tältä vuodelta! Hovikuvaaja Maijun kuvaama otos ponin ensimmäiseltä 90 radalta, jolla esteet tuntuivat kerrostalon korkuisilta.


Maiju taltioi myös kesäfiiliksiä <3

Winnie väläytteli huikeita muuveja, kun Emma kävi tervehtimässä meitä kameran kanssa valmennuspäivänä.Toki mukaan piti valita myös yksi epäonnistumiskuva! Nämä oli tänä vuonna harvassa, onneksi!


Maiju onnistui kuvaamaan myös ehdottomasti vuoden parhaan kuvan Veikasta! 


3 kommenttia

 1. Ovatko winnie ja tuo veikka sinulla vuokralla tai ylläpidossa vai miten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaa käyn läpiratsastamassa onistajan toiveesta noin kerran viikossa :) Winnietäkin vain läpiratsastin alkuun, mutta nyt toimi kai vähän kuin vuokraajana kun käyn useamman kerran viikossa :)

   Poista
 2. Voi kuinka ihania kuvia! Ensimmäinen, toinen ja yhdeksäs ovat lempikuviani<3

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat