tiistai 27. elokuuta 2013

Lukijakilpailu!Olen ollut erittäin laiska ja huono järjestämään mitään arvontoja tai kilpailuja. Nyt kun kuitenkin hurjan 400 lukijan raja lähestyy, on mielestäni aika jo ryhdistäytyä ja muistaa lukijoita pienellä arvonnalla. Arvonta toteutetaan, kun 400 lukijan raja täytyy!

Muutamien lukijoiden toivetta kuunnellen on arvonnan palkintona A4 kokoinen lyijykynä- tai värikynäpiirustus voittajan valitsemasta kuvasta. Nyt on siis mahdollisuus saada piirustus vaikkapa omasta hevosesta tai hoitohepasta tai muusta lemmikistään.

Kilpailu on tarkoitettu vain blogin rekisteröityneille lukijoille, liitythän siis lukijaksi ennen osallistumista! Omia voittomahdollisuuksiaan voi parantaa tienaamalla itselleen lisäarpoja seuraavaan tapaan.

1 arpa: Rekisteröidy lukijaksi, jos et sitä jo ole, ja kommentoi tähän postaukseen osallistuvasi arvontaan. Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi ja nimi/nimimerkki jolla osallistut! (sähköpostiosoitteet kannattaa kirjoittaa muodossa essimon12 (at) gmail.com, mikä ilmeisesti pienentää mahdollisuutta roskapostien saamiseen)

2 arpaa: Kerro lisäksi, miksi luet blogia ja mikä siinä on parasta!

3 arpaa: Mainosta kilpailua omassa blogissasi ja jätä osallistumiskommentissasi linkki siihen blogisi postaukseen. Halutessasi voit kopioida kilpailukuvan tästä postauksesta.


Onnea arvontaan, toivottavasti 400 lukijan raja ylittyy pian! :)

45 kommenttia

 1. 1. Osallistun is0014(at)edu.turku.fi
  2. Aloin seuraamaan alunperin julitan ja metsäkylän heppojen takia. Luen koska teksti on hyvää, kuvat kivoja ja hyvälaatuisia, kivasti erilaisia postauksia yms :)

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Osallistun kahdella arvalla (:
  nepaje(at)luukku.com

  Rupesin seurailemaan pääasiassa sen takia, koska sinä ja Winnie olitte niin mahtava pari. Teidän tekemisiä oli kiva seurailla ja kaikenlisäksi teksti on hyvää, ulkoasu on aina ollut hieno ja kuvat hyvälaatuisia sekä tietysti muutenkin hienoja. :) Niin ja teet ihan superhienoja videoita!

  VastaaPoista
 5. Osallistun kahdella arvalla
  linda.ervasti(at)gmail.com

  Blogissasi parasta ovat kauniit, hyvälaatuiset ja selkeät kuvat, sekä selkeä ja helpostiluettava teksti. Myös kiinnostavat nelijalkaiset ovat osasyy miksi blogista pidän. Sun ja Winnien menoa oli myös todella mukava seurata, mutta myös sinun ja Taavin kehittymistä ja yhteiseloa on kiinnostava lukea ja seurata (:

  VastaaPoista
 6. 1 arpa: id.kiia(at)luukku.com

  2 arpaa: Ulkoasu ja banneri on ihana :3 Ihastuin heti siihen kun näin blogisi. Ponit ja sinä olette ihania! Tykkään lukea blogiasi, ja sinulle on ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 7. kahdella arvalla, prinssijamarisa(at)gmail.com

  Liityin joskus blogin lukijaksi kun tämä oli vielä lenskun ja essin poniblogi, koska käytiin molemmat metsäkylässä ja tunsin siis blogistasi poneja (:

  Plussaa hyvälaatuiset kuvat, kiva banneri ja ulkoasu. Teksti helppolukuista ja kaikki postaukset jaksaa lukea.

  Voisit tehdä esim. enemmän videopostauksia, koska kaikki sun videopostaukset tähän asti on ollut tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
 8. Osallistun myös kahdella arvalla :)
  1. siovposti(at)gmail.com
  2. Löysin sun blogin ihan sattumalta kun googlailin jotain ja tulin ihan huvikseni kurkkimaan :) Täällä oli ihan superihana ulkka ja kun rupesin lukemaan tekstejä, oli ne niin kivati kirjotettu, että luin varmaan viitisenkymmentä postausta samantien! Sen lisäks otin täältä ideoita omiin ratsastuksiin ja kattelin miten ihanasti menittekään Winnien kanssa! Nytkin voin samaistua Taaviin ja sinuun ihan kokonaan, kun samanlaisia tilanteita käy myös mulle ja omalle vuokrahepalle :)

  VastaaPoista
 9. 1 arpa: inkukkax(at)gmail.com

  2 arpaa: Kirjoituksiasi jaksaa lukea sillä ne ovat mielenkiintoisesti kerrottuja ja selkeitä. Isot ja laadukkaat kuvat. Vaikka mustavalkoinen ulkoasu silti sopivasti väriä ! :) Ja blogissa on menty niin ylämäkiä kuin ala mäkiä eikä postaukset ole aina samanlaisia :) !

  VastaaPoista
 10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. 1 arpa: juulia.kinnunen(at)hotmail.com

  2 arpaa: Löysin sun blogin alunperin jonkun toisen blogi arvosteluista ja kiinnostuin heti, koska osaat kirjoittaa todella hyvin ja lähes joka postauksessa oli kuvia. Kerroit myös tarkasti niistä päivistä jolloin et ratsastanut vaan esimerkiksi juoksutit, mikä on melko harvinaista useimmille blogeille.

  VastaaPoista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. 1. taru.luotonen(at)gmail.com
  2. Aloin lukea kanssa sitä sun kaverisi kanssa kirjoitamaa blogia ja käyn itsekin Metsäkylässä ratsastamassa. Oon tykänny lukea sun kirjoitamia postauksia ja videot on ollu kivoja.
  Osalistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 18. 1. moona.julita(at)hotmail.com
  2. Ihan alunperin liityin lukijaks sen takia kun samalta tallilta tunnettii! tykkään sun kirjotustyylistä ja siitä miten panostat blogiin, melkeen joka postaksesta löytyy kuvia taikka videoita. Lisäks sulla on aina kivat ja siistit ulkoasut ja bannerit x)

  VastaaPoista
 19. 1. usvaharja(at)hotmail.com
  2. oon seurannu sun blogia jo parisen vuotta, ja blogissa kiinnosti lähinnä tutut hevoset (käyn itse metsiksessä myös), ja nyt on ollut kiva vain seurailla sun ja hevosten kehitystä eteenpäin. tykkään joka postauksesta, kuvia ja tekstiä on just sopivasti ! tää on ehdottomasti mun yks lempiblogeista, vaikka ulkoasu saisi olla vielä hieman yksinkertaisempi, tällä hetkellä pistää silmään ainakin noi valkoiset varjot bannerissa ja blogin tausta. lukemisen arvoinen blogi tää on kyllä ! :)

  VastaaPoista
 20. Kolme arpaa.

  1. Olen lukia. anna.t.savolainen(at)gmail.com
  2. Kun joskus katsoin sen videon "Essi ja Julita kaksi niin hehkuvaa" tai jotain sinne päin, ja sillon tykkäsin vuoniksista mut en ettinyt blogia. Löysin tän sitte joskus vaan jotenki :DD Tykkään selkeestä tekstistä, kuvista ja tietenkin videoista! Sun blogi on tosi hyvä!
  3.http://haaveitahevosista.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 21. Osallistun kahdella arvalla.

  mittis10 (at) gmail.com

  Tykästyin blogiisi heti ensisilmäyksellä ja liityin lukijaksi. Tykkään blogistasi ja kirjoitat siten kuin sinusta tuntuu. Kirjoitat usein ja melkein aina lisäät kivoja kuvia ja videoita. Oli kiva seurata sinun ja Winnien kehittymistä. =( Mutta siinä taisi olla jo kaikki syyt, hyvää syksyä sulle ja Taaville!

  VastaaPoista
 22. kaksi arpaa

  1. lukija ! :) armi-00 (at) hotmail.fi
  2. mielestäni blogissasi on parasta hiemahko taiteellisuus ja pidän erityisesti "talliarvosteiluista" ! :D lisäksi puhut ihanan avoimesti esim. siitä miltä tuntuu kun winnie lähti ja ettei kaikki mene aina ihan kuten suunnitteli. ja on hienoa että uskallat laittaa vähän epäonnistuneemmistakin jutuista vaikkapa videota ! :)

  VastaaPoista
 23. kolme arpaa
  1. osallistun! ida.seppala(at)gmail.com
  2. Blogiisi törmäsin kun vilkuilin siskoni olan yli mitä hän tekee koneella, ja siitä kiinnostuin silloin todella silmää miellyttävän ulkoasun ja hyvälaatuisien kuvien takia. Alkuun en tekstejä pahemmin lukenut, mutta nyt olen jokaisen blogin tekstin lukenut ja tykännyt kielen selkeydestä ja värikkyydestä. Lisäksi kerrot asiat monipuolisesti ja kirjoitat rehellisesti jos jokin ei onnistunut.
  3. http://idajaelton.blogspot.fi/2013/08/arvonta.html

  VastaaPoista
 24. 1 riia(at)luukku.com

  2 alunperin aloin lukea blogia Winninen takia, sillä omistan Haflinger tamman ja pidän rodusta. Pidän myös kirjoitustyylistäsi.

  3 mainostin: http://230198.blogspot.fi/2013/08/mainos.html

  Eli osallistun 3 arvalla :)

  VastaaPoista
 25. Vielä yksi arpa lisää mulle. (olen kommentoinut aiemmin!)

  Sivussa linkki arvontaan
  http://i-am-your-tamagotchi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 26. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 27. 1.osallistun, mutta en voi jättää tähän osoitetta näkyviin :( Mutta ehkä löydät sen? ;)

  2. Ihana seurata sun elämää ja hevosteluja, sillai ystävällisesti kateellisena :)

  VastaaPoista
 28. osallistun kolmella arvalla :)

  - viivi.santala(at)kolumbus.fi

  - Luen blogiasi sen takia koska tunnen sut Metsäkylä-ajoilta ja nykyisinkin tavataan aina silloin tällöin talleilla ja vaihdetaan kuulumisia :) Blogisi on todella mielenkiintoinen ja laadukkaat kuvat ovat iso plussa! Kirjoitat myös hyvin ja todentuntuisesti, eikä tämä ole mikään kiiltokuvablogi jossa kaikki on täydellistä. Tykkään blogistasi myön sen takia että aiheena ovat tutut hevoset ja ihmiset :)

  - http://viivimylifewithhorses.blogspot.fi/2013/09/arvonta.html

  VastaaPoista
 29. osallistun kahdella arvalla :)

  1. venla99(at)hotmail.com
  2. Alun perin löysin blogisi jotenkin Metsäkylän kautta. Mutta luen siis blogia, koska kirjoitat hyvällä tyylillä ja teksteissä aina vaan on sitä jotain. Lisäksi kuvat ovat laadukkaita ja oot hyvä tekee videoita. Blogin ulkoasutkin on aina miellyttäneet silmää. Musta on myös ilo seurata sitä, miten edistyt hevosten kanssa. :)

  VastaaPoista
 30. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 31. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 32. Osallistun! :)
  1. Eve87 eveimmonen1987(a)gmail.com
  2. Olen seurannut blogia aika pitkään. Mielenkiintoinen, raikas ulkoasu, helppo luettavuus ja mielenkiintoinen aihe, mitä muuta hyvä, koukuttava blogi tarvitsee! :)

  VastaaPoista
 33. 1. heta.jii(at)gmail.com, osallistun nimellä Heta Jääskeläinen
  2. Aloin lukemaan blogiasi kun löysin sen jonkin toisen blogin kautta (en muista enää minkä, siitä on aikaa...) ja tykästyin tähän heti. Kirjoitat niin mukavalla tyylillä ja olet heppahommissa samalla "tasolla" kuin minäkin, eli et kilpaile huipputasolla mutta et myöskään kirjoita vain siitä kuinka kävit vain vähän paijaamassa hevosia. Juttuihisi on siis helppo samaistua, siksi! Se on myös parasta blogissa.

  VastaaPoista
 34. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 35. 1. osallistun, ja sähköposti on KATA_ketola@hotmail.com
  2. Luen blogiasi sen takia koska rakastan tapaasi kirjoittaa, ja sulla on aina niin hyviä kuvia ja ihania videoita. Teksti on selkeää ja monipuolista, ja sitä on aina hauska lukea vaikka olisi pitempikin teksti kyseessä. Luen tietenkin myös sen takia että tunnetaan, mutta tämä on ehdottomasti sellainen blogi mihin liittyisin muutenkin heti lukijaksi! :) No tuossa varmaan tuli aika selkeesti esille blogin parhaat puolet... :D

  VastaaPoista
 36. 1. Olen ollut rekisteröityneenä lukijana alkuvuodesta asti m_ilka_95(at)windowslive.com
  2. Luin blogia jo ennen rekisteröitymistä anonyyminä pidemmän aikaa, jo Julitan ajoilta asti. Silloin pääosassa ollut vuonis vei sydämen täysin, mutta hyvät tekstit ja laadukkaat kuvat saivat jatkamaan lukemista, vaikka Julita ei enää päätähtenä toiminutkaa.
  3. http://hiljaisenhiekkatienelamaa.blogspot.fi/2013/09/248-249.html

  VastaaPoista
 37. 1. osallistun, sähköposti wallanfani98@gmail.com
  2. Luen koska tykkään blogista, kirjoitustyylistä, kaikesta. :)

  VastaaPoista
 38. Osallistun kahdella arvalla.
  jeni.keinanen(at)gmail.com / Jensku
  Luen blogiasi, koska tykkään kirjoitustyylistäsi ja kuvat ja videot ovat niin ihania. On kiva seurata teidän touhujanne ihan kaikkien otuksien kanssa!:)

  VastaaPoista
 39. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 40. 1. oon rekisteröitynyt elihe(at)luukku.com
  2. rakastan vuoniksii ja blogi on muutenkin kiva:) osaat piirtää todella hyvin ja muutenkin tykkään blogsta:)
  3. http://kalleponini.blogspot.fi/

  :)

  VastaaPoista
 41. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 42. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 43. toivottavasti tuli nyt oikealla käyttäjällä eikä kaverin :D

  VastaaPoista
 44. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat