torstai 19. kesäkuuta 2014

Avautuminen Suomen kesästä

Kesän määritelmään kuuluu mielestäni aurinko, lämpö, biitsi ja ruskettuminen, tai siis minun tapauksessani palaminen. Mistään tästä ei kuitenkaan ole ollut nyt tietoakaan! Ei paljon lohduta, että on lomaa, kun ilmat on täyttä kuraa. Säälittävää joutua odottelemaan kesää ja kun se kesäkuu ja loma vihdoin alkaa, ei oikeasta kesästä ole tietoakaan. Kesällä kuuluisi hengailla koko päivä tallilla, ratsastella auringossa, pestä heppoja pihalla, kuivatella niitä pellolla syötellen ja putsata varusteita pihalla samalla ruskettuen. Nyt on hyvä, jos tarkenee t-paidalla ratsastaa. Voiko tästä "kesästä" tehdä reklamaation jonnekkin?!

Tässä nyt kuitenkin "kesäisiä" kuvia eiliseltä. Nättejä on, tarkenin jopa ihan hetken ratsastaa ilman huppariakin.  Epätoivoisesti yritettiin taas saada uutta profiilikuvaa faceen, mutta eipä onnistanut tälläkään kertaa. Voisikohan sitä ihminen opetella olemaan vääntämättä naamaansa jatkuvasti? Voisi edes hetken näyttää niin sanotusti ihmiseltä. Näistä kuvista valtava kiitos Sirulle!


1 kommentti

  1. Ihana postaus!! Jos haluat niin voit myös käydä kattoo mun blogin http://shetlanninponip.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat