lauantai 14. kesäkuuta 2014

Maastakäsin, mitä ja miksi?

Olen saanut hurjasti kivoja kysymyksiä kysymyspostaukseen, kiitos teille aktiivisuudesta! Mikäli jotain tulee vielä mieleen, voi kysymyksiä jättää edelleen.

Kysymysten suurehkosta määrästä ja laajoista aiheista johtuen vastailen kyssäreihin osissa ja vähän eri tavoilla. Yhteen kysymykseen vastasinkin jo kokonaisella mielipidepostauksella, sen pääset lukemaan tästä. Osaan lopuista kysymyksistä vastailen ihan perinteisesti, jostain aiheesta teen varmasti vielä mielipidepostauksenkin ja muutamiin kysymyksiin kuvaan ensi viikolla vastaukset videolle.

Kysymykseen maastakäsittelystä päätin vastata videomuodossa, koska tekstinä samaisesta asiasta olisi tullut ei-niin-kiinnostava romaani. Tässä siis taas vähän erilainen vastaus!


6 kommenttia

  1. Ihan superkiva idea toi video !

    VastaaPoista
  2. Ihan sairaan kiva! Tee kaikki noin! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana video ja toi musa sopi siihen todella hyvin. :)

    VastaaPoista
  4. Haha voi vitsi, just tänään päivällä katoin sun ja Winnien vanhan maastakäsittelyvideon. Ja nyt olikin jo tullut uusi (:

    VastaaPoista
  5. Voi, tosi kiva kun teit tästä mun kysymyksestä ihan videon! :) Tästä oli paljon apua, kun en itse oikein tiedä mitä maastakäsin tekisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos oli tosiaan hyödyllinen ja mielenkiintoinen! :)

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat