tiistai 24. kesäkuuta 2014

Sataa sataa ropisee


Kelit on vain pahentuneet entisestään, tuntuu että viimeiseen viikkoon ei ole tapahtunut mitään muuta kuin satanut vettä. Ratsasteltua on tullut siis maneesissa neljän seinän sisässä, joten kuviakaan ei ole nyt tarjota. Harri on liikkunut viimeaikoina myös hyvin paljon maastakäsin. Olen juoksuttanut, kävelyttänyt maastossa ja irtojuoksuttanut. Harri tuskin pistää pahakseen, vaikken selkään olekkaan kiivennyt ihan yhtä usein kuin yleensä. Pääasia että hevonen liikkuu kuitenkin lähes päivittäin!

Edellispäivänä ratsastin Hartsan ja meno muistutti hyvin pitkälti pendolinoa. Kiire oli kova, eikä keskittyminen ollut ihan helppoa, kun sade ja tuuli piiskasi maneesin seiniä. Rauhoittuihan tuo ruuna lopulta ja oli ihan mukavakin ratsastaa, mutta näin tarpeellisemmaksi päästää Hartsan seuraavana päivänä irti kentälle kuin ratsastaa toisena päivänä peräkkäin. Taisi olla ihan oikea päätös, kun tuo näytti niin nauttivan taas tuulesta korvissaan. Eipä tarvinnut paljoa kannustaa, kun tuo pitkäjalkainen sankari viiletti taas kenttää ympäriinsä ja pukitteli mennessään.

Toivon sydämeni pohjasta, että kelit vähitellen paranisivat ja päästäisiin tekemään kesäisiä juttuja. Pellolla olisi ihanaa ratsastaa ja yhtä uutta maastoreittiäkin olisi kiva päästä testailemaan. Lisäksi Harri kaipaisi kovasti pesua!

Tänään Hartsa viettää vapaata, kun minulla on Aksun kanssa estevalmennus illalla. Siru lupautui taas kameramieheksi, joten palailen aiheeseen kuvien ja tai videoiden kera myöhemmin. :)

Sainpa muuten vihdoin aikaan vähän kesäisemmän ulkoasunkin! Alkaa tuntua, että olen täysin käpälä bannereiden ja ulkoasun kanssa, joten mikäli joku tuntee pakottavaa tarvetta tehdä hyväntekeväisyyttä ja askarrella tyylikkäämmän ulkoasun ja bannerin, niin ilomielin saa joko jättää yhteystietoja kommentoiden tähän alle tai heittää sähköpostilla essimon12 ( at ) gmail.com, niin voin lähetellä materiaalia!7 kommenttia

 1. Hartsa näyttää tuossa vikassa kuvassa niin laihalta!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa se vähäsen kun on niin pitkäksi venyttänyt itsensä. Ihan hyvässä kunnossa se nyt kuitenkin on, vuosi sitten oli paljon laihempi. :) Tuo nyt on vain rakenteeltaan kapoinen.

   Poista
 2. Ihana Harri! Sanos muuta, sateet voisivat kyllä loppua. Tälläkin hetkellä vettä tulee taivaan täydeltä. Huhuh. Tää on tätä suomen kesää :D

  VastaaPoista
 3. Ihan kiva tää ulkoasu!
  Mä voisin tehdä sulle bannerin(ja vaikka ulkoasunkin) jos vaan haluat :D s-postiosoite: anskiponi@gmail.com
  ps. näin sut tänään hööksissä! (ellei se ollut joku sun kaksoisolento :'D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule minäpä laittelen sähköpostilla joitain kuvia tulemaan! Hööksissä tosiaan taidettiin törmätä, siellä tuli ainakin tänään käytyä. :)

   Poista
 4. Vooi toinen ei tiedä ollenkaan miten päin sitä olisi :D

  VastaaPoista
 5. Ihanan "valkoinen" hevonen sulla! ;) Tosi kiva tää ulkoasu ja bannerikin on minusta oikein hieno. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat