lauantai 3. toukokuuta 2014

Uudistuksia!

Olen kovin yrittänyt päivittää vihdoin blogin ulkoasua, mutta monen tunnin työskentelynkin jälkeen taidan olla vasta ihan alussa. Ulkoasun päivittelyn myötä heräsi ajatus myös siitä, että ihan oikeasti blogin nimi ei tällä hetkellä kuvaa laisinkaan sen sisältöä. Itseasiassa jos ihan tarkkoja ollaan, niin koko nimessä ei ikinä ole sisältöä ollutkaan, vaan "Essin poniblogi" on ollut huono vitsi jo blogin alkuajoista saakka. Vitsi vaan ei välttämättä välity ihan kaikille ja voin niin kuvitella, kuinka osa lukijoista tai blogiin eksyneistä satunnaisista kävijöistä vajoaa syvään myötähäpeään lukiessaan täysi-ikäisen ihmisen kirjoittavan tosissaan "poniblogia".

Olihan tuo vitsi jossain määrin perusteltavissa vielä siinä vaiheessa, kun oikeasti ratsastin poneilla. Nyt olen kuitenkin sellaisessa tilanteessa etten edes muista koska viimeksi olen istunut ponin selässä.  Kaipuu sinne on toki kova, mutta näillä näkymin blogi tulee jatkossakin pyörimään pääasiassa Harrin, kouluhevosen ympärillä. Lienee siis ihan perusteltua vihdoin vaihtaa blogin nimeä, tai oikeastaan edes nimetä se ensimmäisen kerran.

Kaikenlaisia vaihtoehtoja olen pyöritellyt mielessäni, mutta lopulta miellyin nimeen "Dancing on four legs", sillä se kuvaa blogin tämänhetkistä sisältöä (kouluratsastus), mutta myös omaa ajatustani ratsastuksesta ja hevosen kanssa olemisesta yleensä. Kauneimmillaanhan ihmisen ja hevosen yhteistyö niin maastakäsin kuin este- tai kouluradallakin on kuin tanssia, jossa molemmat tanssijat lukevat ja myötäilevät toistensa askeleita ja liikkeitä.

Blogin osoite pysyy edelleen samana. Essin poniblogi ei ole muuttumassa miksikään, vaan saa ainoastaan uuden nimen. Kunhan tässä ehdin askarrella, olisi tarkoitus päivittää koko ulkoasu banneria vastaavaksi. Uudet pikkukuvat, tekstit... Päivittelen myös hevosten välilehdet, jolloin Eby saa myös oman esittelynurkkauksensa.

Mitä mieltä olette uudistuksista? Mitä jäitte vielä kaipaamaan?

4 kommenttia

 1. Ihan uskomattoman upea tää ulkoasu! :o

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva ulkoasu! Naureskelin eilen illalla kun luin tätä blogiasi, kun taisin huomata sivua päivittäessäni että kappas, banneri vaihtui! :D

  VastaaPoista
 3. Wow toi banneri! *---* millä ohjelmalla oot tuon tehnyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Gimpillä tehty kuten kaikki aikaisemmatkin. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat