lauantai 31. toukokuuta 2014

Saapi kysellä ja toivoa!

Eiköhän nyt alkavan kesän kunniaksi taas pitkästä aikaa kysellä teidän lukijoiden toiveita blogin ja postausten sisällöstä. Millaisia postauksia on kiva lukea? Onko jotain ideoita, toiveita ja ehdotuksia postauksista ja aiheista? Yritän parhaani mukaan kuunnella ja toteuttaa toiveita. Videopostaukset ainakin ovat aina kovin toivottuja ja niitä pyrinkin taas järjestämään mahdollisimman pian, joten erikseen ei tarvitse niitä toivoa. ;) Onko toiveissa erikoispostauksia, vai aivan tavallisia postauksia jostain tietystä aiheesta?

Kysymyspostaukset ovat olleet aina kovin suosittuja, joten aloitellaan taas sellaisella. Nyt saa kysellä kaikkea mitä mieleen tulee, kunhan pysytellään asiallisuuden rajoissa. Vastailen taas yhdessä tai useammassa postauksessa kysymysten määrästä riippuen. :)

6 kommenttia

 1. Luin pitkään winnie aikoina blogiasi, mutta ponin lähdettyä myös kiinnostukseni lukemiseen katosi mutta nyt olen taas jotenkin päätynyt tänne joka päivä kurkkimaan onko uusia postauksia tullut :D

  Ennen en ole uskaltanut mitään kommentoida, mutta nyt päätin rohkaista mieleni :) Olen aina tykännyt siitä kuinka monipuolisesti teet asioita hevosten kanssa ja kokeilet uusia juttuja (esim hevosjalkkista) mutta kuitenkin olet aina vastuullinen :) Okei eksyin aiheesta eli kysymyspostaukseen kysymys: Millaisista valmentajista/opettajista sinä pidät? (Mihin keskittyy opettaessaan yms)

  Olisi myös kiva jos joskus tekisit mielipidepostauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla, että olet uudestaan innostunut lukemaan blogia! :) Täytyy kyllä myöntää, että omakin motivaatio niin ratsastuksen kuin bloggaamisenkin suhteen oli hyvin pitkään kadoksissa Winnien lähdön jälkeen, mikä varmasti heijastui myös postausten laatuun. Nyt on into taas palannut ja onkin kiva huomata, että samassa myös te lukijat olette aktivoituneet! :)

   Kiitos kommentista, mielipidekirjoituksia kirjoittelenkin mielelläni, kunhan vain aihe kolahtaa kunnolla. :)

   Poista
 2. Hevonen jonka selkään haluaisit vielä päästä?
  Tykkää työskennellä hevosen kanssa maastakäsin, mutta treenaat myös kangilla ja kannuksilla. Ovatko nämä asiat mielestäsi ristiriidassa keskenään tms. Mitä itse ajattelet asiasta?
  Suurin unelmasi hevosharrastuksen saralla?
  Lempiväri hevosissa?

  VastaaPoista
 3. Mielipidepostaus jostain ajankohtaisesta aiheesta kiinnostaisi myös täällä :)

  VastaaPoista
 4. Videopostaus pojusta! Olen katsonut vanhoja tekemiäsi videopostauksia, ja olisi kiva saada vanha kunnon videopostaus Pojusta tai Winniestä. Oletko menossa kesällä käymään siellä? Myös juuri kysymyspostaus ja mielipidepostaus olis todella kivoja vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Winnietä olen ainakin menossa moikkaamaan parin viikon päästä, Pojun omistajan kanssa ei nyt ole ollut mitään puhetta vielä, mutta enköhän kesän aikana käy Poitsuakin tervehtimässä.. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat