torstai 8. toukokuuta 2014

Freedom!


Täytyy hehkuttaa täälläkin, että palautin vihdoin opinnäytetyöni! Yli puolen vuoden uurrastus on vihdoin saatettu päätökseen ja voin istua koneella tuntematta huonoa omaatuontoa ja ajattelematta, että pitäisi käydä taas etsimässä englanninkielisiä artikkeleita netistä. Hurjan vapautunut fiilis!


Talliltakaan ei ole ollut hurja kiire kotiin opinnäytetyön pariin, vaan olen ehtinyt ratsastella Harria ihan huolella. Tiistaina tehtiin kentällä töitä lähes pelkästään laukassa. Alkuun tottakai verkkailtiin käynnissä ja ravissa, mistä muuten Liina räpsi muutaman kuvankin, kun satuin juuri sopivasti kentälle. Laukassa lyhentelin ja pidensin askelta ja treenattiin vähän vaihtojakin. Saatiin kahdeksikolla aikaan useampi puhdas vaihto!

Hiki tuli molemmille ja keskiviikkona Harri ansaitsikin pelkän verryttelylenkin maastossa. Käytiin iltamyöhäisellä joen varressa kävelemässä ja ravailemassa rauhassa. Tämän päivän ohjelmasta en ole vielä aivan varma, enkä huomisestakaan. Voi olla, että huomenna Hartsa saa vapaapäivän. Lauantaina taas on ohjelmassa kunnon ratsastusta, kun Liina tulee kuvaamaan pätkiä koulutyöhönsä. Saadaan varmasti hienoa materiaalia blogiinkin esille!

Nyt kun minulla on vihdoin vähän enemmän aikaa ( ja kesän tullessa vielä enemmän), pääsen panostamaan vähän enemmän ratsastukseenkin. Pikkuhiljaa alkaa olla aika suunnata taas myös esteille..... :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat