sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Hikitreeniä lyhyen kaavan mukaan

Eilen kävin vielä illalla ratsastamassa Harrin ennen iltaruokintaa. Päivä oli iltamyöhään saakka super lämmin, eikä olisi tehnyt mieli ollekaan ratsastaa kunnolla, mutta omatuntoni ei antanut myöden vain kävelyttää Hartsaa. Viimeksi kun oltiin tehty töitä kunnolla tiistaina.

Suunnattiin kentälle, johon porotti aurinko ihan tuskaisen kuumasti. Hiki tuli meille molemmille jo alkuravien aikana! Ratsastin vähän lyhyemmän kaavan mukaan, kun Harrikin tuntui vähän nuutuneelta kuumuudesta. Tein siirtymisiä askellajien sisällä ja välillä ja taivuttelin kaarevilla urilla. Kentällä pyörittiin ehkä puolisen tuntia alkukäynteineen ja lopuksi käytiin jäähdyttelemässä metsälenkillä.
Harri oli tosiaan vähän väsyneen oloinen ratsastaa, ei tahtonut oikein kantaa itseään ja valui etupainoikseksi ja sen myötä helposti kuolaimen taakse. Laukka pyöri kivasti, siihen olin tyytyväinen ja ravissakin tuli mukavia pätkiä. En lähtenyt vaatimaan verenmaku suussa, vaan lopettelin kun avut meni suunnilleen läpi. Tulipahan ainakin liikutettua, eikä aina voi mennä super hyvin!

Treenin lopuksi Harri oli aivan saastaisen likainen, kun hien mukana nousi karvan pohjalta tummaa turvetta. Tallissa Hartsa pääsikin ihan kokonaan suihkuun ja hetkeksi vielä kävelytyskoneeseen kuivattelemaan. Joskos tuo nyt taas hetken pysyisi puhtaana!

Sain tällä kertaa sekä kuvia että videopätkiä, kun Moona ja Liina raahautuivat tekemisen puutteessaan molemmat seurakseni tallille. Iso kiitos molemmille! Yhdessä ollaankin pähkäilty, että tästä kesästä tulee heppailun suhteen paras pitkään aikaan; sattumalta palikat on loksahdelleet elämässä niin, että meillä kaikilla on vuokrahepat samalla tallilla. Tiedossa on siis kivaa yhdessäoloa, pitkiä maastoreissuja ja loputtomasti kuvia ja videoita! Kavereita olenkin eniten kaivannut Hartsan kotitallilla. Hevonen, puitteet, ilmapiiri ja ihmiset ovat parhaita mahdollisia, mutta oikeita kavereita minulla ei ole ollut. Loppujen lopuksi olen aika yksinäni joutunut ratsastamaan ja harrastamaan. Kiva saada vihdoin seuraa! :)


3 kommenttia

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat