sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Pojun venyttelykoulu

12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kyllä, niin halutessaan ;) Välillä taas ratsastaessa tuntuu ettei se taivu mihinkään!

   Poista
 2. Kiva video ! (: Hahhah prinssi on sulonen tuolla taustalla :D♥

  VastaaPoista
 3. Tämä oli tosi kiva video! Itse lisäisin siihen vielä sen että etujalkaa voi venyttää myös taakse suorana, ja takajalkoja voi venyttää vielä niin että laittaa jalan ihan koukkuun ja venyttää sitä sivulle ja hieman ylöspäin, silloin hevosen ns. "sisäreidet" venyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Päätin laittaa videolle vain tavallisimmat venytykset, joita ei kovin helposti voi tehdä väärin. Blogia kun seuraa kuitenkin paljon pienempiäkin heppatyttöjä, jotka varmasti kokeilevat näkemäänsä :D Sisäreiden venytystä en siksi ottanut mukaan. Etujalan taaksepäinvenytyksestä en edes tiennyt, kiitos lisäyksestä! Siitä pitääkin ottaa selvää, opetella venyttämään ja ottaa se mukaan viikoittaiseen venyttelyyn. :)

   Poista
 4. Olipas hyvä video! Mullakin on poni, mutta en ole tiennyt miten noita venytyksiä jaloille tehdään ja sitten on pelottanut että teen sen väärin. Nyt sitten ainakin tiedän, kiitos sulle. :D
  Sulla on muutenkin kiva blogi, luen tätä mielelläni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos oli hyödyllinen, kiitos paljon! :)

   Poista
 5. Aivan mahtava video!! Opin paljon uutta ja rupeen nyt sitte venytteleen hoitsua. Tällaisia lisää, kiitos...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää on tulossa, seuraavaksi varmaankin samanmoinen videopostaus hevosen hieronnasta. :)
   Toiminnallisemmista jutuista on tulossa varmasti myös, mm. maastakäsintyöskentelystä, varusteettomasta ratsastuksesta ja ehkä myös poniagilitysta.

   Poista
 6. Voitko tehdä mahdollisimman nopeasti postauksen tuosta varusteettomasta ratsastuksesta? :) Olisin kiinnostunut siitä ja tekisi mieli niin kokeilla oman hevosen kanssa, mutta haluaisin enemmän "tietoa" siitä ensin - millaisia harjotteita niin voi tehdä ja eikö siinä käytettäkkin sitten vaan istuntaa?:D jne. kiitos jo etukäteen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen voisin yrittää toteuttaa seuraavaksi, huomiseksi en saa kuvaajaa mutta ensi viikolla varmasti. :) Tai sitten yritän kasata jo olemassaolevasta materiaalista videon.. Missään tapauksessa et kuitenkaan voi ainakaan mun ohjeiden mukaan kiivetä suoraan varusteitta selkään. :D

   Poista
  2. No en niin ajatellutkaan ;)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat