keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Something that I want

Eilen pääsin Winnien selkään käymään yli 4 kuukauden tauon jälkeen. Olo oli kyllä niin kotoisa! Winnie näytti että osaa kyllä käyttäytyä ja kulki niin nätisti ja pyöreänä. Tamma oli niin hirmu mukava ratsastaa, että olisin halunnut viedä sen heti mukanani kotiin! Ratsastin vain noin 20 min kevyesti, tarkoituksena vain kokeilla että missä mennään ratsastuksen suhteen tuon pitkän tauon jälkeen.

Pojun kanssa mun oli tarkoitus mennä koulutunnille, mutta poni yski niin hurjasti että päätin olla ratsastamatta ollenkaan. :( Poni sai siis vain kunnon harjauksen ja puunauksen ja muuten vapaapäivän. Toivotaan nyt ettei olisi taas sitä samaa yskää kuin mistä juuri päästiin eroon...

Tänään ratsastin Winniellä vajaan tunnin. Aloitin kentällä, mutta siirryin maneesiin kun tunnit alkoi. Kentällä poni oli tasaisempi, kun maneesissa se oli suustaan levottomampi eikä pysynyt tasaisen pyöreässä muodossa. Toki voi olla että tamma väsyikin jo kentällä pyörimisen jälkeen eikä enää jaksanut kantaa itseään kunnolla. Oikein mukava poni oli kuitenkin ratsastaa, harmi kun ei ollut ketään valokuvaamassa. Laitoin kuitenkin hetkeksi videokameran maneesin seinustalle kuvaamaan, niin näette tekin vähän millainen poni nykyään on. :) Videollaon alussa myös pätkiä edellispäiväisestä!

17 kommenttia

 1. No voihan! Yritän järjestää sen pian kuntoon...

  VastaaPoista
 2. Ihana tää sun blogi <3 <3 hoidan julii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai? Minäköhän päivänä hoidat ja kenen luvalla? Mulle asti kun ei ole tullut tietoa ollenkaan vaikka vastuuhoitaja olen...

   Poista
  2. Moi :) Hoidan Torstaisin ja Opettajien luvalla outoa ettei sulle oo tullu tietoa ollenkaan. alotin vasta hoitaa julii.

   Poista
  3. Ahaa, no sit ei oo vaan informaatio kulkenut.. :) Hyvä tietää niin en sitten mene sun hoitopäivänä hoitamaan!

   Poista
  4. Näin sut tänään :) Olis kiva tutustua suhun :)

   Poista
 3. näytti liikkuvan tosi kivasti! sovit tonne winnien selkää nii hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Näin sut tänään :)

  VastaaPoista
 5. Sinut on haastettu!
  http://lottaad.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kun winnie on tullut takaisin! Haastoin sut: http://hevoselamaa-iitu.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista
 7. Onnea sulle essi ku winnie tuli takas=). Mä oon lukenu sun blogias varmaan pian vuoden =D mutta en pysty tulla meidän koneella lukiaksi=(( Haluisin itsekkin oman vuoniksen mutta talli vuokra maksaa liikaa ja ei löydy bmistään vuonista,=(( mutta oo sä ees onnellinen ku sulla on juli<33 terkuin=Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että oot viihtynyt lukijana! :) itseasiassa nyt on muutamia vuoniksia ainakin etelä-suomessa myytävänä, mutta ylläpitokustannukset on kyllä suuret ihan joka puolella..

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat