torstai 3. maaliskuuta 2011

Vääntöä ja maastoilua

Tänään pääsin tallille vasta siinä kolmen maissa, normaalisti kun käyn jo yhden jälkeen että ehdin maneesiin. Nyt kuvailin ensin kaveria hetken aikaa ja kävin sitten laittamassa Pojun puoli neljäksi kuntoon. Verkkasin pitkin ohjin käynnissä ja ravissa treenaten painoapujen käyttöä, se sujui ihan kivasti! :) Voltit ja siirtymiset onnistui hyvin, pysähdykset oli vähän hankalampia ilman pienintäkään ohjasotetta. Keräilin ohjat ja verkkasin kahdeksikolla vaatien riittävää eteenpäinpyrkimystä ja asettumista kaaren mukaisesti. Tehtiin vähän väistöjä ja siirtymisiä, lopuksi kokeiltiin mun sunnuntaiksi valmistelemaa katrilliohjelmaa. Piti saada videoitua että tietää vähän miten se osuu ajallisesti yhteen biisivalinnan kanssa.Poju oli ehkä vähän nihkeä ratsastaa ainakin alkuun, loppua kohden parani. Jos oltaisiin voitu jäädä vielä puoleksi tunniksi maneesiin tuuppaamaan, olisi lopputulos ollut varmasti parempi. :)Kaveri kuvasi viimeisen kymmenisen minuuttia treenistä, sitten lähdettiin maastoon kun tuntilaiset tuli maneesiin.. Kierrettiin taas ison laitumen lenkki, Siru sai muutaman todella kivan kuvan! :) Ravailin ja laukkasin lyhyet pätkät, muuten kierros kului käynnissä.

Sunnuntaiksi pitäisi tosiaan suunnitella se katrilli loppuun, tehdä Julin lohikäärmepuku valmiiksi (siivet on jo kunnossa!) ja keksiä vielä toinen puku Astalle, kun osallistun sen kanssa myös tallin hevosten esittelyyn.. Hmm, saa nähdä mitä sillekkin keksin, jotain helppoa ja yksinkertaista ainakin.

-EssiEi kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat