lauantai 5. maaliskuuta 2011

katrilliharkkoja ja askartelua

Kävin eilen hakemassa vähän kangasta ponin katrillipukua varten ja oli tarkoitus tehdä vain tosiaan ponin osuus puvusta. Kangasta oli kuitenkin sen verran paljon että ajattelin kokeilla joskos siitä irtoiaisi lohikäärmepuku myös mulle, ja kyllähän siitä irtosi. KAIKKI kangas meni, jäljelle jäi ehkä 5 x 20 cm pala jonka senkin käytin tänään pukua sovittaessa häntäkappaleen kiinnittämiseen.

Käytiin tänään siis kaverin kanssa tallilla treenaamassa katrillia ja ihan kivastihan se sujui. Nyt on ongelmana enää musiikki, en osaa järjestää kappaletta cd levylle... Oon niin tekniikan ihmelapsi että taidan raahata ipodin telakan vaan maneesiin ja isken iPhonen siihen kiinni ja musiikki saa tulla sieltä.

Tänään siis oli tarkoitus ratsastaa katrilli muutamaan kertaan läpi ja varmistaa ettei ponit säiky superhienoja pukuja, siksi siis piti nekin vetää suurimmaksi osaksi niskaan. Tottakai tallilla oli oikein lauma katsojia ja hihittelijöitä kun kaksi tyttöä painelee pitkin tallialuetta lohikäärmepuvuissa. Tässä nyt muutama kuvakin tämänpäiväisestä, huomisesta tulee sitten parempia kuvia kun on kaikki varusteet päällä :) Leikkasin myös julin harjaan nyt ne sahalaidat, niistä tuli ihmeen hyvät!

-Essi

2 kommenttia

  1. Ei hitsi miten ihani noi kuvat:--D mä enois ikinä jaksanu tollasta pukua itelleni vääntää! ja söpösti leikattu tuo harjaki :>. ps. ihana toi satulahuopa minkä merkkine: D?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, huopa on Hööksiltä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat