tiistai 15. maaliskuuta 2011

Uusia kavereita

Oon ollut kipeenä viime viikon puolivälistä asti, meinasin etten välttämättä olisi ratsastanut maanantaina mutta päädyin siihen että Poju on kuitenkin pakko liikuttaa kun sillä oli hypätty edellisenä päivänä. Sunnuntaina myös kaverin vuokraponin omistaja soitteli ja kysyi jos voisin liikuttaa ponin maanantaina ja torstaina, tottakai lupauduin kun halusin ponia kokeilla.. :D 


Liikutin Sintti-ponin ensin aika kevyesti, se oli vähän reippaampi kun olin kuvitellut. Ihan mukavasti sujui kuitenkin, alkuun poni oli vähän jännittyneen oloinen mutta rentoutui loppua kohden. Ihan odotan että pääsen torstaina taas tekemään töitä ponin kanssa, sitä on mukava ratsastaa kun poni liikkuu oikein päinkin ja sitä on helpompi työstää kuin esimerkiksi Pojua.. :)


Yskäkohtausten ja limaräkävyöryn jälkeen päätin mennä Pojulla tosi rennosti ilman satulaa maneesissa. Työskenneltiin ympyröillä käynnissä ja ravissa tehden siirtymisiä, pysähdyksiä ja voltteja. Poju oli vähän haluton liikkumaan kun maneesissa oli toinen poni, tottakai toisen perässä olisi ollut mukavampi liikkua. En jaksanut kamalasti vaatiakkaan ja tyydyin epämääräiseen ratsasteluun. Tallin omistaja tuli maneesiin juoksuttamaan viikonloppuna saapunutta suokkitammaansa ja pyysi mua käymään sen selässä. Kaveri talutteli Pojua sen aikaa kun käväisin suokin selässä vähän ravailemassa ja laukkaamassa. Hirmu mukava tamma, aivan erilainen kun ne suokit joiden varaan oon perustanut käsitykseni suomenhevosista :) "Nekku"  oli reipas mutta kuitenkin kuuliainen ja työstettävä, oikein mukava tapaus jolla voisin kuvitella tykkääväni ratsastaa enemmänkin. Olin varmasti aivan järkyttävän näkönen ison hevosen selässä kun en osannut istua ollenkaan isoissa liikkeissä ja vielä liian pitkillä jalustimilla... 


Lensku jättää ainakin toistaiseksi blogin kirjoittamisen muiden kiireiden ja kirjoittamisen innostuksen puutteen vuoksi, joten jatkossa blogi on ihan vain Essin poniblogi.. :)


-Essi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat