sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Tänään oli siis se tallin laskiaisrieha ja katrillinäytös. Ensin oli hevosten esittelyt, olin Astan kanssa ekassa erässä. Tuli ihan mieletön kiire kun piti laittaa kaksi hevosta valmiiksi kuntoon ja ehtiä ite vaihtamaan vaatteet niiden ratsastuksen välissä. Katrilli meni ihan kivasti, Juli oli vähän tahmeempi kun eilen eikä laukannut niin innolla, päätin jättää toisen laukkapätkän suosiolla väliin ja menin ravissa. Ajattelin että näyttää kivemmalta kun vaan ravataan, eikä ravata niin että potkin ponia eikä se kuitenkaan nosta sitä laukkaa ;) Positiivista palautetta saatiin ohjelmasta mikä tosiaan väännettiin kokoon kahdessa päivässä ja yhdessä harjoituskerrassa, palkittiinpa meidät molemmat myös "hauskimmasta pukuteemasta ja loistavasta yhteistyöstä".
Katrillin jälkeen taluttelin Julia vielä lasten poniratsastuksessa, vaikka poni olisi kyllä ansainnut päästä jo karsinaansa rauhottumaan.. Suosittu se ainakin oli - "Äiti minäkin haluan ratsastaa lohikäärmeellä!".3 kommenttia

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat