torstai 17. maaliskuuta 2011

Sittenkin hyvä mieli :)

Tänään oli tarkoitus vääntää kunnolla sekä Pojulla että Sintillä, mutta kaikki suunnitelmat kusi taas pahemman kerran. Pojun tarhavuoroa oli vaihdettu ja nyt se möllötti tarhassa kun menin tallille suoraan koulusta. No, ajattelin että ratsastan Sintin sitten ensin. No tämä poni taas söi heiniään, niin en voinut sitäkään riistää karsinasta. Laitoin sitten Pojun ruuat valmiiksi ja harjasin Julin pikaisesti. Sitten pitikin lähteä hakemaan pikkuveljeä koulusta.. Tallilla olin takaisin vasta kolmelta, jolloin sitten lähdin Sintin kanssa maneesiin.


Tein siirtymisiä ja voltteja ympyrällä käynnissä ja ravissa, laukkaa otin myös ympyrällä ja ihan uraa pitkin. Väistätin takapäätä käynnissä ja ravissa, uralla tehtiin lopuksi myös avoja käynnissä ja ravissa. Sintti oli ihan mieletön, ei varmaan koskaan ole yksikään hevonen liikkunut noin kivasti mun alla! :) Poni liikkui tosi hyvin eteen, oli rento ja pyöreä. Vitsit kun ei ollut ketään kuvaamassa todistusaineistoa!


Sintin kanssa häivyin kun alkeistuntilaiset tuli poneineen maneesiin. Pojun kanssa lähdinkin sitten maastoon, tällä kertaa ihan satulan kanssa. Tehtiin aika pitkä lenkki, ravailtiin ja laukattiin sen verran kun poluilla nyt pystyi. Oli kyllä ihan mukava reissu, poni ei säikkynyt tai ryöstänyt vaan käyttäytyi tosi nätisti, niin että selässä oli mukava matkustaa.


Huomenna oli tarkoitus vihdoin hypätä, mutta sekin nyt sitten peruuntui kun opettaja ei pääsekkään paikalle.. Saa nyt nähdä, luovunko kokonaan ajatuksesta että joskus pääsisin Pojulla hyppäämään. Yritän nyt sunnuntaina päästä Julin kanssa estetunnille, että pääsisi edes vähän hyppäämään pitkästä aikaa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat