maanantai 23. maaliskuuta 2015

Täydellisyyttä hipovia kuvia

Perjantaina Anni tuli pyynnöstäni kuvaamaan meidän treeniä varuste-esittelyä varten. Saatiin kattavat kuvat uusista varusteista ja lisäksi valtava kasa aivan mielettömän hyviä ja onnistuineita kuvia! Olin useisiin kuviin kaikin puolin kovin tyytyväinen; kuvat ovat teknisesti hyvin onnistuneita ja kaiken lisäksi hevonen näyttää hyvältä ja itsekään en istu aivan väärin päin tai polvet suussa ja naama rutussa. Ehkä eniten olen kuitenkin yllättynyt siitä, kuinka puhtaan valkoiselta Harri näyttää!

Viikonloppu oli Harrille suunniteltua kevyempi, kun sunnuntain treeni meni ihan sivu suun. Harrin tarhanaapuri oli lauantaina päättänyt tunkeutua Harrin puolelle ja kaveruksille oli syntynyt kinaa, minkä seurauksena Harri sai hieman osumaa jalkoihinsa ja kaulaansa. Toisen etujalan ruununrajaan tuli vekki, jota nyt sitten putsattiin ja sidottiin. Harri ei sunnuntaina enää ontunut, mutta käytiin kuitenkin vain kävelemässä taluttaen pidempi lenkki.

Toivotaan että haava pysyy puhtaana eikä pääse tulehtumaan, ettei mene viikonlopun kisat sivu suun. Mukava olisi toki päästä treenailemaankin ajoissa, eikä vasta loppuviikosta juuri ennen kilpailuita. Onneksi haava on kuitenkin melko pieni eikä kovin syvä.

11 kommenttia

 1. oi vitsi anni on saanu otettuu kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Vau mitä kuvia! Mikä kamera sulla on tai millä asetuksilla yleesä kuvaat maneesissa kun sulla on aina maneesikuvatkin niin hyvälaatusia/valoisia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat on tosiaan Annin ottamia, hän kuvaa omalla kamerallaan. Kamerasta tai asetuksista en osaa sanoa mitään. :) omalla kamerallani ei saa kuvia maneesista oikeastaan ollenlaan.

   Poista
 3. Kiitos ihan mielettömän paljon! Kyllä nyt jaksaa taas tarttua kameraan ja opetella sen käyttöä ihan uudella energialla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuuluu kuvaajalle, oot todella taitava! :)

   Poista
 4. Tosi upeita kuvia! Lauantaina nähdäänkin sitten kisoissa, jos pääsette Harrin kanssa Korppariin :) En oikein vielä tiedä kuuluuko toimenkuvaani tehdä jotain muutakin, mutta ainakin hoidan taas minulle jo itsestäänselvyydeksi muodostunutta PaRan kisakuvaajan pestiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes, ihan mahtavaa! Mulla kun hyvin harvoin kulkee hovikuvaajaa mukana, niin aina saa jännittää että löytyyköhän kisapaikalta kuvaajia... :) Huolehdihan itsesi siis radan reunalle ainakin meidän suoritusten ajaksi ;)

   Poista
 5. Vau! Upean näköistä :) Olisi kiva saada myös videota! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan jos saisin jonkun kuvaamaan seuraavalla kerralla vaikka valmennusta videokameran kanssa. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat