tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kun kaupasta ei löydy

Viikonlopun pikku projekti oli Harrin maastoilusuitsien uudistaminen. Tykkään ajatuksesta, että edes kerran - pari viikossa Harri saisi tulla ratsastetuksi ilman kuolaimia, kun toisinaan suussa on paljonkin rautaa kankien muodossa. Niinpä olen käyttänyt Harrilla Winnie-ponilta perittyjä hakamoreja, jotka nyt sattumalta ovat vaaleanpunaiset. Ihan söpöt juu, mutta ei välttämättä se Harrin ykkösjuttu ja lempiväri noin niinkuin pojalle. Selkeästi asialle siis piti tehdä jotakin.

Biltemasta hain metallinhohtoisen lilan spraymaalin ja autotallin perukoilta kaivoin esiin vanhat, pitkään käyttämättömänä olleet suitset. Maalasin kaikki metalliosat spraymaalilla ja pujotin vanhojen ja kulahtaneiden hackamoren nahkaosien päälle karvapehmusteet. Innostuinpa vielä lisäämään otsapantaan pieniä lilan sävyisiä timantteja - onnistui muuten yllättävän hyvin!

Siinäpä se, nyt on Harrilla vähän fiksumman väriset maastoilusuitset. Ei nämä nyt tyylikkäät ole, eikä ole tarkoitus ollakkaan. Kivan pirteät piristämään myös lenkkeilijöiden päivää, kun maastoillaan samoilla teillä. :)

Oletteko te tuunanneet varusteita, tai tehnyt varusteita itse alusta saakka? 






7 kommenttia

  1. Näistä tuli kyllä ihan mahtavat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, ollaan Harrin kanssa myös kovin tyytyväisiä! :D

      Poista
  2. Ei vitsit miten mageet, noissa kehtaa kyllä kulkea! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan! :D Paljon fiksummat kun vaaleenpunaset!

      Poista
  3. Tuli hienot, ite oon koonnu rikkinäisistä meksikolaisista kivat maastoilu-hackamore suitset 😊 Hyvin käy vaikka suitsien "ylä osa" cob ja "alaosa" pony, niin full/x-full kokosella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirmu paljon suitsissa vaihtelee nuo koot ja usein on ihan hirvittävästi säätövaraakin! Harrilla aikaisemmin käytössä olleet vaaleanpunaiset suitset oli poni-kokoiset ja ne sai säädettyä sopiviksi. Ainoastaan otsapanta jäi lyhyeksi.. Nämä suitset taas on full kokoiset ja saatu myöskin säädettyä sopiviksi Harrin päähän!

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat