perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulukalenteri #6

Koska tavalliset piparitalot ovat aivan liian "mainstream", kuuluu hevosihmisillä tottakai olla piparitalli. Valitettavasti en ainakaan vielä ole löytänyt valmiita muotteja talliin, mutta eipä hätä ole tämän näiköinen. Tässä itse tekemäni muotit, jotka voit tulostaa ja leikata mallipaloiksi.

Leikkaa muotit irti viivoja pitkin ja tee reijät ikkunoiden ja ovien kohdalle. Kaulitse piparitaikina levyksi ja leikkaa veitsellä muottien mukaiset palat. Mikäli muotteja haluaa käyttää enemmän kuin kerran, ne voi laminoida tai päällystää molemmin puolin kontaktimuovilla, jolloin muotit voi pyyhkiä käytön jälkeen puhtaaksi ja laittaa odottamaan seuraavaa joulua. :)

Ei muuta kuin muotteja askartelemaan, tutkaillaan tallin kokoamis- ja koristeluohjeita joulukalenterin seuraavassa luukussa!


Napsauta kuva auki, klikkaa hiiren oikealla näppäimellä ja valitse "avaa uudessa välilehdessä". Kuva avautuu täysikokoisena uudelle välilehdelle, josta voit tallentaa sen tietokoneellesi ja tulostaa A4 kokoisena.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat