keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulukalenteri #4

Rakas joulupukki!

Olen ollut jälleen tänäkin vuonna hirmu kiltti, toivottavasti tonttusikin ovat huomanneet sen. Tässä joitain joululahjatoiveitani tälle vuodelle!

kuva: Digitarvike.fi
Kamerakisko

Toivoisin kamerakiskoa, jolla saisi ihan uusia ulottuvuuksia videoihin ja niiden editoimiseen. Tällä saisi kuvattua jo vähän ammattimaisempaa materiaalia!
kuva: Divoza.com
Toivoisin kovasti uutta toppaliiviä vanhan tilalle. Vanhan KL toppikseni myin, koska se oli auttamattomasti liian iso - nyt haluaisinkin sopivan kokoisen ja vähän ohuemman toppaliivin ja olen ihastunut Eurostarin mustaan toppaliiviin, josta nyt en valitettavasti löytänyt kuvaa. Haluamassani toppaliivissä on hopeaisia ja tumman liloja kontrasteja.
kuva: Hippodome.com
Saapassukkia ei voi olla ikinä liikaa, koska ne kuluvat kovassa käytössä ja lopulta hajoavat. Esperadon ja Kingslandin saapassukat ovat olleet ihan hyvälaatuisia, voisin haluta vaihteeksi vaikka tumman sinisiä!

kuva: Prisma.fi

Ymmärsin vasta tänä syksynä, että Kuoma -talvisaappaita valmsitetaan aikuisillekkin! Nämähän ovat aivan täydelliset tallikengät talvella. Hurjan lämpimät, helpot puhdistaa ja myös ratsastuskelpoiset, kun kengissä on kunnon kanta. Viime talvena jo opin, että pakkasella ratsastaessa on aivan se ja sama miltä näyttää - pääasia on, että on lämmin!
kuva: Hööks.fiVaikka tällä hetkellä ei olekkaan hurjia tarpeita ratsastusvarusteiden osalta, tulee niitä kuitenkin taas vuoden aikana vastaan. Milloin katoaa hanskat tai kannukset, milloin taas tuleekin tarvetta kisapaidalle... Raisioon avattu Hööks on vihdoin mukavan lähellä, joten lahjakortti sinne olisi oikein tervetullut!


3 kommenttia

 1. Kuomat on ihan huippu tallikengät, suosittelen!!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti kannattaa hankkia Kuomat jos vaan voi! :) Ovat lämpimät, pitävät jonkin verran vettä, ovat korolliset, ja ainakin minun pieneen jalkaani sen malliset että vaikka eivät koon puolesta isot olekkaan niin silti mahtuu villasukka! ;)

  Minkä kokoisia ratoja olet hypännyt estekisoissa? :) Olen tehnyt vähän gallyppia eri bloggaajille :)

  Hui olkoon pelottaa, menen elämäni ensimmäistä kertaa hyppäämään 50-60 cm luokan (huiwau;D) ja vaikka kotitallilla hypitään vielä 60-70 radatkin niin onhan ne Niihaman maneesikisat jännät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy siis kahta kovemmin toivoa, että pukki tuo Kuomat! ;) Kiva kuulla, että muillakin on hyviä kokemuksia Kuomista tallikenkinä!

   Olen kilpaillut vain 70 - 80 cm radoilla, koska tähän mennessä ei ole ollut hevosta, jolla olisin päässyt suurempia luokkia kilpailemaan. Winnien kanssakin aloitettiin ihan pohjalta ja ehdittiin edetä vasta 70 cm radoille. Tunneilla olen hypännyt kuitenkin 80-100 cm ratoja.

   Tsemppiä sulle kisoihin! Lähde kisaamaan asenteella, että kisapaikalle mennään oppimaan, ei voittamaan, niin voit joka tapauksessa palata hyvillä mielin kotiin. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat