maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulukalenteri #9

Nyt nostetaan lukijoiden blogit esille! Ensimmäisessä joulukalenterin luukussa oli mahdollisuus linkittää oma bloginsa minulle tutustuttavaksi ja nyt olenkin ahkerasti kahlannut hurjaa määrää blogeja läpi ja valinnut muutaman suosikkini esiteltäväksi. Esille nostetut blogit eivät ole missään parhausjärjestyksessä tai edes parhaita kaikista linkitetyistä, vaan erilaisia ja mielestäni huomioimisen arvoisia blogeja. :) Blogeihin pääset tutustumaan suoraan banneria napsauttamalla!


10-vuotiaan tuntiratsastajan Annan blogi on syötävän suloinen! En ole ikinä törmännyt yhtä laadukkaaseen pikkuihmisen blogiin; tämä tyttö kirjoittaa hurjan hyvin ja on saanut aikaan selkeän blogikokonaisuuden. Niin tyttö, blogin aihe kuin lempparihevosetkin on esitelty kattavasti. 
_______________________________________________________________________________


Tässä on ihan ehdoton ykkösblogi vuonohevosten ystäville! Kahden aikuisikään ehtineen naisen blogi, jonka keskiössä pyörii kolme ihanaakin ihanampaa vuonohevosta. Varsoista ja nuoren hevosen koulutuksesta kiinnostuneelle blogi on myös varma valinta, sillä kaksi pystyharjoista on alle parivuotiaita. Ihania kuvia, selkeää tekstiä ja mukavaa, helppoa luettavaa!
_________________________________________________________________________________

Sandran mielenkiintoiseen ja valtavirrasta poikkeavaan blogiin tutustuin jo kauan aikaa sitten ja olenkin roikkunut mukana lukijana ensivierailusta saakka. Blogi pyörii vahvasti maastakäsittelyn ja luonnollisen hevosmiestaidon ympärillä Parelli -menetelmään tukeutuen. Pitkästä sairaslomasta kuultuani mietinkin heti Sandran blogia; pitäisi taas syventyä enemmän ja alkaa tosissaan treenata näitä juttuja Harrin kanssa. Blogissa on hurjan hyviä tehtäviä ja neuvoja niiden tekemiseen!
_________________________________________________________________________________


Winnie sulatti varmaan satojen blogini lukijoiden sydämet ja nyt tuo maailman paras tamma jatkaa elämäntyötään uuden omistajansa blogissa. Luonnollisestikin Maijun blogi kuuluu suosikkieni listalla kärkeen, sillä mikä olisikaan ihanampaa kuin lukea iloisia kuulumisia tärkeästä ponista! Toki jutut Winnien muistakin perheenjäsenistä, kuten Jippo -suokista ovat varsin viihdyttäviä. ;) Maijun blogi on todellinen hyvän mielen blogi. Tulen joka kerta hurjan iloiseksi ja hyvälle mielelle, kun saan nähdä kuvia ja lukea juttuja elämäänsä tyytyväisestä ponista, jolla on maailman paras koti ja uusi omistaja. :)
________________________________________________________________________________


En halua suosia, mutten myöskään täysin sivuutta kavereiden blogeja, joten valitsin tällä kertaa tuttujen joukosta Moonan blogin. Moonan blogissa tykkään siitä, että siinä on selkeä punainen lanka. Vuokrahevosista kertovia blogeja on pilvin pimein ja harrastajia löytyy laidasta laitaan. Moona valmentautuu ja kilpailee Diva -vuokriksensa kanssa esteillä ja kirjoittaakin treeneistä ja kisoista. Mukava lisä on myös videot, joista on kiva seurata ratsukon kehitystä!

4 kommenttia

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat