torstai 26. joulukuuta 2013

Vuoden kilteimmät lapset

Eiköhän palailla taas bloggailun pariin, eipä tuo tauko järin pitkään kestänytkään. :) Jatketaan entiseen malliin, eli postailen kun jotain fiksua kerrottavaa on - postaustahti on toistaiseksi vielä vähän normaalia harvempi, mutta pyrin kuitenkin viikoittain päivittelemään kuulumisia.

Pääsin vihdoin käymään taas satulassakin, kun pääsin viimeviikon loppupuolella moikkaamaan Aksua. Ponin tehtyä tunnin verran töitä pääsin kävelemään talutettuna loppukäynnit. Hyvästä menestyksestä rohkaistuneena uskalsin kiivetä maanantaina jo Harrinkin selkään. Pikkuserkkuni Jenni, joka on paljon kiertänyt kanssani talleilla, tuli avuksi satuloimaan ja juoksuttamaan Harria. Juoksuttaessa Hartsa oli vähän kiireinen, mutta rauhoittui kuitenkin nopeasti vain ravailemaan tasaiseen tahtiin ympyrällä.

Harri toimikin oikein kiitettävästi terapiaratsuna; se oli hitaampi ja laiskempi kuin ikinä ja seisoi paremmin paikoillaan kuin ikinä ennen! Jenni piti ruunan liinan päässä ensimmäiset kierrokset, mutta päästi meidät lopulta irti, kun Harri oli niin kovin rauhassa. Vartin verran taisin ratsastaa käyntiä, eipä ole koskaan pohkeenväistöjen ratsastaminen ollut yhtä mukavaa! :) Jatkossa ratsastelen Harrilla sen mukaan, kun saan kavereita tallille avustamaan. Käsikin on kuntoutunut ihan kivasti, vaikkakin tehtävää on vielä hurjan paljon. Olen kuitenkin toiveikas sen suhteen, että pääsen vielä kunnolla treenaamaan niin koulussa kuin esteilläkin. :)


Joulukin tuli ja meni, tämä oli ensimmäinen aatto pitkään aikaan kun en käynyt joulumaastossa. Toisaalta ei kyllä harmitakkaan kovin paljon, sillä lähes koko jouluaaton satoi vettä. Joulupäivänä käytiin kuitenkin moikkaamassa Harria ja tarjoamassa sille jouluporkkanat. Harri onkin ollut hurjan kiltti, sillä se sai pukilta kivoja lahjoja! Ruuna sai tyylikkään timanttiotsapannan, mustat pintelit ja monta kiloa porkkanoita.


Ilmeisesti olen myös itse ollut kiltisti, sillä pukki toteutti lähes kaikki heppoihin liittyvät lahjatoiveeni! Ponia ei tänäkään vuonna valitettavasti tullut, mutta erityisesti eurostarin toppaliivi lohduttaa varsin kivasti. Sain myös saapassukkia ja kuomat talviratsasteluun, hitsi vie miten ne ovatkaan lämpimät! Ehkä eniten olen kuitenkin innoissani kamerakiskosta, jolla saa kuvattua vähän laadukkaampia ja ammattimaisempia videopätkiä. En malta odottaa, että pääsen kunnolla kokeilemaan sitä!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat