sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Juli 20 v!

Tänään oli suuri päivä, Julita täytti pyöreitä vuosia! Julin synttärionnittelun joku saattoikin bongata Turun Sanomista, mikäli sellainen kotiin tulee.. ;) Tammalla on nyt takana kunnioitettavat 20 elinvuotta, jotka ei kyllä näy päälleppäin laisinkaan. Noista kahdestakymmenestä vuodesta olen onnekkaana ihmisenä saanut viettää ponin kanssa kahdeksan, yhtäkään en vaihtaisi pois!

Juli sai tänään oikein päivänsankarin kohtelun. Se sai herkutella porkkanoilla, omenoilla, päärynällä sekä kuivatulla leivällä. Herkut tekivät kauppansa ja Juli mussutti niitä kovin tyytyväisenä. Lisäksi poni sai huolellisen harjauksen sekä jouhien hoidon; selvitin ponin tuuhean hännän ja lyhensin harjaa reippaasti.

Töihinkin Juli joutui, mutta onneksi vain vajaan tunnin rentoon talutukseen. "Töiden" jälkeen Juli sai luvan lähteä mun kanssa maastoon synttärikävelylle. Käytiin käppäilemässä reilun puolen tunnin lenkki, joka tosin olisi esimerkiksi Pojun kanssa sujunut noin kymmenessä minuutissa. ;) Juli sai löntystellä ihan omaa tahtiaan ja haukkailla välillä tuoretta ruohoakin.



Karsinassaan poni sai vielä viimeisen omenan, poni vaikutti oikein tyytyväiseltä synttäripäiväänsä. :)



7 kommenttia

  1. vooi onnee julille (: ja tää ulkoasu on tosi kiva !

    VastaaPoista
  2. Onnea Juillle :)

    strongerblogger.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Onnea Julita! Essi oon ihastunu siihen "Kaksi niin hehkuvaa"
    videoon! :3 Osaan sen jo ulkoo.. Ja ihanin kohta on "En idä kiinni en työnnä suo pois..." ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, itsekkin tykkään siitä :) Se on kaverini Liinan kauan sitten tekemä video :)

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat