maanantai 5. joulukuuta 2011

Happy News!

Edellispäivänä tuli ihan puskista tekstari Pojun omistajalta. Hän kysyi, josko olisin kiinnostunut taas vuokraamaan Pojua mikäli se ehkä jääkin Metsäkylään. Oli ollut puhetta myös Winnien vuokraamisesta ja selvittelinkin ajatuksiani muutaman päivän, kunnes järkeilin ja viisaana päätin alkaa vuokrata Pojua taas, mikäli se Turkuun jäisi. Päätös jäämisestä tuli, kun lupasin ponia alkaa taas vuokrata! :) Vitsit, olen tosi innoissani. Pojua vuokrasin siis puolisen vuotta viime syksystä viime kevääseen, kunnes se lähti omistajiensa luo kotiin asumaan. Nyt poni tuli taas talvikaudeksi ja olen niin iloinen saadessani vuokrata sitä taas! Ehdin jo huolestua, että miten selviän taas Pojun lähdöstä, kun olen päässyt huolehtimaan siitä pari viikkoa ja olen taas muistanut, miksi pidän siitä niin kovasti. Nyt käyn siis muutaman kerran viikossa taas siihen asti, että poika lähtee keväällä jossain vaiheessa kotiin. :) Winnien kanssa saan edelleen käydä sunnuntaisin ja liikuttelen sitä muutenkin normaalisti arkisin niin pajon kuin jaksan. Päädyin Pojuun kuitenkin vuokrahevosena siksi, että pärjään sen kanssa paremmin itsenäisesti ratsastaessa. Winnie on niin nuori ja kuten eilisestä videopostauksestakin näkee, joinain päivinä hieman hankala ;) En siis luota omiin taitoihini tarpeeksi, että vuokraisin sitä useamman päivän viikossa enkä pääsisi tarpeeksi usein tunneille valvovan silmän alle. Katsotaan uudestaan keväällä kun Poju lähtee, josko blondi tamma olisi oppinut jotain.

5 kommenttia

 1. Tosi kiva homma :)! Poju muistuttaa aivan yhtä Elbe - ponia, joka lähti tuntihommista Torniosta joku vuosi sitten :)!!

  - eve / www.pokerijaelli.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Haha! :) Pojukin on entinen tuntiponi, on ollut nyt vähän päälle vuoden yksityisenä. Nuo kimot ponit välillä muistuttaa toisiaan tosi kovasti, itsekin olen törmännyt yhteen joka oli rakenteeltaan aivan samanlainen Pojun kanssa!

  VastaaPoista
 3. Winnie tarttis kyl sellasen ihmisen, joka on nuoria käsitelly. Ei siis millään pahalla ja hyvä kun olet itsekin sen tajunnut, että on vähän vaikeampi poni... :) Mutta niin, ethän sä pysty siihen vaikuttamaan et ketä sillä menee.

  VastaaPoista
 4. hihii! :) Meidän Poju varmasti tykkää ku sä vuokraat sitä! ;)

  VastaaPoista
 5. Siis aikuisilla ja ammattitaitoisillahan Winniestä se päävastuu on ja sen kanssa oon saanut touhuta koska on niin hyvin mennyt eikä oo ongelmia tullut. Pärjään sen kanssa, mutta en välttämättä osaa viedä sitä eteenpäin tarpeeksi. Ja vuokrauksen kannalta haluaisin tottakai kehittyä ratsastajana, ja Winnien kanssa se ei niin onnistu kun joutuu enempi kiinnittämään huomiota ponin ongelmiin. :) Jos olis mahdollisuus mennä joka viikko opetuksessa niin Winnie vois olla oikein oiva vaihtoehto.

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat