maanantai 5. joulukuuta 2011

Joulukalenteri #5

Se olisi nyt sitten vihdoin ja viimein sen kauan toivotun videopostauksen aika! Pahoittelen laatua, mutta videoon pääsette taas luukkua klikkaamalla.. :) Yhdistelen tähän samaan luukkuun muutamat kysymykset mitä viime aikoina on tullut!Miten huomasit, että Juli tykkää vaaleanpunaisesta? -No jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin hevonen ei itseasiassa taida edes nähdä vaaleanpunaista väriä.. :D Eli ihan itse olen vaaleanpunaiseen väriin tykästynyt ja alkanut Julille ostaa sen värisiä varusteita. Aina kun on ratsastus sujunut niin on ollut hyvä selittää että se johtuu varusteista ;)Kuinka vanha Julita on? Julita on oikeastaan jo ihan eläkeiässä, vaikkei se sen mukaisia töitä vielä teekkään eikä kuntokaan puhu vanhuuden puolesta. Tamma on nyt jo 19 vuotias ja täyttää pyöreät 20 vuotta ensi toukokuussa.


Onko muuten Julitasta tulossa postauksia lähiaikoina? 
Joulukuun aikana aivan varmasti, tämän viikon aikana mahdollisesti ;) Muutamia juttuja on jo kalenteriin merkitty ja tällä viikolla on vielä yksi epävarma juttu, josta postailen mikäli homma onnistuu. Postailen kyllä varmaan vaikkei onnistuisikaan :)


Tuli muuten mieleen mikä on korkein este minkä olet ikinä hypännyt? 
Julin kanssa korkein on tosiaan ollut se 85 cm okseri, mutta muilla hevosilla taitaa olla 95 cm. Sen hyppäsin Astalla puolisentoista vuotta takaperin, kun oltiin hepan kanssa kehitytty siihen pisteeseen että eteen uskalsi laittaa jo vähän isompiakin esteitä. Astan kanssa en kuitenkaan jatkanut tunneilla, niin sen jälkeen ei ole ollut hevosta eikä mahdollisuutta hypätä isompaa.
Ilman satulaa olen korkeimmillaan hypännyt 90 cm pystyä, tämän ihmeen tein suokkitamma Pipsun kanssa yhdellä kesälomalla.


jos sulla on aikaa voisitko postailla mitä sait joululahjaksi?
Ihan varmasti postailen! :) Niin omasta kuin ponienkin puolesta.

2 kommenttia

  1. Moikka!
    Mikä tota hevosta oikeen risoo, kun saa tolasia sätkyjä. Tossa talissa se näyti ihan siltä, et se olis yritäny sanoo et Anteeks Essi en mä tarkotanu.

    -Taru-

    VastaaPoista
  2. En tiiä oliko kipee jostain vai oliko vaan energiaa pakkautunu liikaa vai mikä oli. Ei oo tosiaan ennen tollasta tehnyt.

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat