perjantai 9. joulukuuta 2011

Joulukalenteri #9

Jouluunhan kuuluu tottakai aina joulusiivous. Kotona säästän sen siihen viime hetkeen kun on PAKKO siivota, mutta tallilla tulee siivottua useammin ja ihan mielelläänkin. Tässä yhtenä päivänä siivottiin kaverin kanssa tallilla miedän kaappi, vielä pitäisi ennen joulua pestä varmaan ponien varusteet ainakin. Päivän luukkua klikkaamalla pääsee taas joulukalenterivideoon :)

5 kommenttia

 1. Tää video piristi mun päivää, paras ihan oikeesti! LISÄÄ NÄITÄ HETI!!!! tykkään sun videopostauksista niin paljon, kiva kuunnella ku oot tollanen energinen,positiivinen ja iloinen :DD mut hei eikö sulla ole nikonin järkkäri jossa videokuvaus? miksi et kuvaa sillä videopostauksia tai yleensäkkin? :)

  VastaaPoista
 2. heeei missä on muuten se sun Elton vuokris? kui et ole käyny sen kaa nyt ollenkaa? aijoks käydä viel sil vai lopetiks sen kans kokonaa? :(

  VastaaPoista
 3. Hehehehehe, kiitos, kiva kuulla! :D Mulla on tosiaan Nikonin D90 jossa on videokuvaustoiminto ja sen kanssa olen nyt nämä videopostaukset kuvannutkin. Ongelma on tähän asti ollut joko muistikortin vähäinen muisti tai kuvaajan puute. Tuo kamera kun pitkän putkensa kanssa painaa ihan mielettömästi, joten sillä on tosi hankala kuvata itse.. (: Se ei myöskään tarkenna itse, eli kuvaajan on pakko nähdä millaista jälkeä kamera kuvaa.

  Eltonin vuokraamisen lopetin jo jokin aikaa sitten henkilökohtaisista syistä :( Poni sekä omistajat oli tosi mukavia, mutta en pystynyt vuokraamista jatkamaan.

  VastaaPoista
 4. Itse oon kans tykänny näistä videopostauksista, että jos aikaa riittää niin lisää vaan. Ihan muutenki tää blogi on paras mitä oon lukenut :)
  Ja oon samaa mieltä tosta energisyydestä, positiivisuudesta ja iloisuudesta.Oon kattanu molemmat videopostaukset oikeasti varmaan yhteensä 15 kertaa :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva kuulla, ehkäpä väännän näitä lisää kun vain ehdin ja tulee sopivia päiviä tallilla.. ;)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat