torstai 22. joulukuuta 2011

joulukalenteri #22

 Joulu lähestyy hurjaa vauhtia! Itselläni on vielä rutkasti lahjoja ostettavana, huone siivottavana, akvaario pestävänä ja vaikka mitä kaikkea vielä, tuntuu ettei aika riitä ollenkaan.
Aattona kaiken pitäisi kuitenkin olla valmista ja silloin saa nauttia työnsä tuloksista ja vihdoin rentoutua. Se on kummallista, miten hirvittävän määrän stressiä ihmiset kehittävät vain rentoutuakseen päivän ;)
Aattona mulla on tapana käydä aikaisin aamulla tallilla joulumaastossa. Viime vuonna oli niin hurjasti pakkasta, että tallin järjestämä maasto peruttiin, joten kävin vain laittamassa Pojun ruuat ja rapsuttelin ponille jouluterveiset. Edellisinä vuosina olen osallistunut joko tallin järjestämiin jouluratsastuksiin tai niiden puuttuessa päässyt kavereiden kanssa kävelyttämään heppoja. Nyt kun kaivelin vanhoja kuvatiedostoja, niin ilmeni että eihän tämä lumeton joulu ole mitenkään ensimmäinen laatuaan. Muutamat vuodet taaksepäin on ollut joko aivan ruskea maa tai vain pikkuruinen lumipeite sen pinnalla.
Jouluaatoksi ei ole vieläkään luvattu lunta tai pakkasta, vaan vesisadetta :( Olen kuitenkin menossa Julin ja Pojun kävelyttämään, eli pahimmassa tapauksessa joulumaastoillaan kavereiden kanssa maneesissa. Joka tapauksessa ponit kuitenkin kuuluu jouluuni kuin nenä päähän. Ehkäpä vielä joku joulu pääsen noutamaan tallilta joululahjaani. :)Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat