tiistai 27. joulukuuta 2011

Hope we'll see again


Winnie sai hirmuisen myrskyn takia yhden päivän lisää aikaa Metsäkylässä, kun traileria ei olisi uskaltanut vetää niin hirvittävässä myräkässä. Vietin tiistaipäivän tallilla Winnien ja kavereiden kanssa. Kävin taluttelemassa tammaa maastossa, kun en kamalassa tuulessa halunnut kiivetä ponin selkään, kun en tiennyt varmaksi sen suhtautumisesta tuuleen tai paukkuvaan maneesiin. Ei tamma sanonut tuulesta mitään ensimmäiseen viiteentoista minuuttiin kun maastoon lähdettiin kävelemään, mutta jostain se veti herneet nenäänsä ja alkoi hyppiä pystyyn. Voi olla ettei poni sietänyt takana käveleviä kavereita ja ilmaisi mielipiteensä hyppäämällä ylös.. Tämän jälkeinen hyppely oli vain kiukuttelua siitä kun komensin ponia. Lopulta päästiin kuitenkin yhteisymmärrykseen ja loppumatka tallille sujuikin tuulesta huolimatta vallan mainiosti.

Tänään aamulla ilma oli jo parempi ja päästiin lähtemään traikun kanssa matkaan. Poni käveli nätisti traikkuun hetken seisoskeltuaan sen rampilla. Sisällä kopissa poni sai reilusti kehuja ja porkkanoita :) Koko ajomatkan Winnie käyttäytyi kopissa tosi nätisti, siitä sai kyllä olla taas ylpeä. Perillä poni sai taas porkkanoita ennen kuin otettiin se ulos. Kaveri tuli nätisti ulos ja odotteli hienosti kun traikkua ja autoa käännettiin kotimatkaa varten. Poni sai viimeiset rapsutukset ja silitykset.

Ikävä on jo hirvittävä, koko päivä on kulunut jonkinlaisessa sumussa. Ratsastin Pojunkin tänään, mutten tiedä yhtään mitä senkin kanssa tein. Välillä jo unohdan ponin lähdön, kun yllätän itseni ajattelemasta mitä teen sen kanssa huomenna. Toivon vain kovasti että Winnie on onnellinen uudessa kodissaan ja voi saada ihmisen, johon luottaa taas.


14 kommenttia

 1. Harmittaa oikeesti ihan mielettömästi sun puolesta. Toi on nii hirvee tunne, kun rakas poni lähtee. Oikee pahalta tuntuu lukee, kun susta tuntuu noin hirveeltä.

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Niin just oon ihan samaa mieltä Lottan kanssa mä tiedän miltä tolanen tuntuu mulla on 2 kertaa käyny noin. Ensin kuulin vahigossa et se mun suosikki hevonen myydään ja en saanu seuravana yönä nukuttua siellä leirillä. Siten toinen yhtä ihana hevonen myytiin mutta se jäi sille tallille yksityisenä oli alkuun mukana tuneilla ja myöhemmin vaan jäi pois. Sen toisen kerran jälkeen lähdin menee sielt tallilta en käyny puoleen vuoteen misään ratsastamassa ja siten tulin Metsäkylään. Pahalta se tuntuu mutta siitä kyllä ajan kanssa pääsee yli sulla on 2 ponia autamassa sua siinä ainakin talven yli Rölli on autanu mua siinä aika paljon ja en enään edes haluis takas sinne vanhaan paikkaan. Metsäkylässä oon saanut myös aika monta uutta tosi tärkeetä kaveria. -Taru-

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Harmi et se lähti:( rupesin melkei itkee ku katoin ton videon...:(

  VastaaPoista
 5. kuui toi Winnie ei sit jäänykkää mettiksee, minne päi se muutti nyt? :( ihana toi video!

  VastaaPoista
 6. Kara: No lukemallahan se olisi selvinnyt.. :D Winnie ei ollut mun oma, eikä sen myyminen ollut mun päätösvallan alla. Poni tuli ratsastuskoulun poniksi 3 kk sitten ja nyt se myytiin eteenpäin, kun se ei soveltunut tuntikäyttöön ollenkaan. Sitä tarjottiin useaan kertaan myös mulle, mutta oma raha- ja elämäntilanne ei anna myöden ponin ostamiseen.

  VastaaPoista
 7. Moona: Poni ei vaan soveltunu tuntikäyttöön :( Vaikka meni ratsastaessa & käsiteltäessä mun kanssa hirveesti eteenpäin, niin ei tehny sitä muiden kanssa. Se on yhden ihmisen hevonen, se tarvii tarkat säännöt ja ihmisen johon voi luottaa ja joka asettaa sille rajat. Saatto esimerkiks perjantaina hyppiä pystyyn ja pukitella tunnilla, mut mennä sunnuntaina mun kanssa vallan mainiosti vaikka maneesissa olis ollu muitakin heppoja. Ja hän nyt lähti vähän alle tunnin ajomatkan päähän, mutta en oo varma miten sitä pääsee katsomaan kuitenkaan.. :S

  VastaaPoista
 8. Minne tallille Winnie muutti?

  VastaaPoista
 9. Muutti yksityistallille, ymmärtääkseni "omaan pihaan".

  VastaaPoista
 10. Ootko ollu tallilla sileen et olisit nähny jo sen uuden hevosen joka tuli Metsäkylään tiistaina? Mä näin sen eilen, kun olin ratsastamassa menin Röllillä ja poni oli tosi kiva niin, kuin aina se on.

  Kävist katsomassa mun blogia ja laitasit ites kanssa lukiaks sinne jooko jooko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 11. Olin Caritan kanssa hakemassa Wingaa, joten olen kyllä nähnyt sen... Olen käynyt kurkkaamassa blogiasi, mutta liityn lukijaksi vain niihin jotka minua kiinnostaa..

  VastaaPoista
 12. Mistä se Winga muutti Metsäkylään?

  Miten siten saisin Blogistani kiinostavamman
  Mä en vaan ymmärrä miks muut saa kirjota itse mitä hakuaa ja jos mä kirjotan omaan blogiin jotain niistä valitetaan kokoajan?
  Taru

  VastaaPoista
 13. Hieno blogi! Tervetuloa kaikki minun poniblogiini! :D Kaikki tervetulleita!

  VastaaPoista
 14. Winga tuli vaihdossa Winniestä.
  Tottakai jokainen saa kirjoittaa ihan mitä haluaa, mutta kaikkia ihmisiä ei kiinnosta samanlaiset tekstit ja aiheet.

  Porkkanaponi: Kiitos, käyn kurkistamassa! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat