keskiviikko 17. elokuuta 2011

Lost in rain

Eilen satoi ihan koko päivän aamusta iltaan. Aamupäivän viivyttelin tallille lähtöä ja toivoin että sade joskus lakkaa, mutta eihän se lakannut. Päivällä lähdin tallille sateessa ja löysin Eltonin tarhastaan aivan märkänä. Ajattelin että olisin tehnyt pikkumaneesissa jotain maastakäsin juttuja ja ehkä jotain rentoa ratsain, mutta maneesiin oli ilmeisesti jo menossa porukkaa niin päätin olla tunkematta pieneen hallin yhdessä muiden kanssa. Kamat siis niskaan ja maastoon! Sade onneksi vähän hellitti ja suuren osan matkasta tuli vain pientä tihkua. Samoiltiin aika paljon metsissä, joten sinne ei myöskään sade tunkeutunut samalla tavalla.

Tarkoituksena oli tehdä sama lenkki kuin viimeksi, mutta vain toisin päin. Poikettiin kuitenkin yhdelle tielle vain "katsomaan minne se vie" ja lopulta samoiltiin varmaan 40 min metsissä vailla mitään käsitystä siitä missä päin talli on. Puolen tunnin jälkeen alkoi jo vähän kylmätä kun polulle ei näkynyt tulevan loppua ja tuntui että se etenee vain syvemmälle ja syvemmälle metsään. Lopulta kuitenkin seurattiin kavionjälkiä ja päädyttiin jollekkin "lammelle", jonka takaa löytyikin tie toiselle tallille. Osuttiin myös laukka/raviradalle jossa Elton paineli innoissaan menemään laukassa, ei tarvinnut edes käskeä eteenpäin ;)Reissuun meni aikaa ehkä tunti ja 20 min, tosin mentiin aika rennosti kun 40 min ajasta meni kävellen metsäpolulla. Kastuttiin molemmat ponin kanssa, mutta ihan kiva reissu oli :) Tuli mieleen lapsuus kun pienenä ei vältelty sadetta vaan innoissaan lähdettiin pihalle kun vettä tuli taivaan täydeltä ja kerrankin oli lupa kastella vaatteet. Viisaana olisin toki voinut kastumiseenkin varautua esimerkiksi vaihtovaatteilla, mutta sehän tuli tottakai mieleen vasta siinä vaiheessa kun alkoi tuntua siltä että takki ja housut kastuu läpi asti.. Puhelinkin otti sateesta vähän itseensä ja päätti sammua ja olla reagoimatta enää. Onneksi se virkosi taas kun sai levätä yön yli.. :)

2 kommenttia

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat