lauantai 28. helmikuuta 2015

Kisatreeniä

Torstaina kävin kuvaamassa Emman ratsastustuntia naapuritallilla ja sain vastaavasti myös Emman kentän laidalle kuvailemaan treenejä Harrin kanssa.

Tällä kertaa, kuten muutenkin tällä viikolla, keskityttiin sunnuntain koulukisoihin treenaamiseen. Ratsastin pätkiä molemmista radoista ja lopuksi ratsastin vielä radat läpi. B vaatii vielä hiomista ja täsmällisyyttä ja A:han pitäisi kilpailuradalla saada Harri aktiivisemmaksi ja korkeampaan, kootumpaan muotoon. Eniten A:n radassa jännittää kuitenkin takaosankäännökset keskikäynnistä. Käynti kun on kaikista vaikein askellaji ratsastaa Harrilla.

Maneesissa oli vielä valmennus kesken kun ehdittiin maneesille, joten verryttelin Harria hetken aikaa kentällä, joka on vihdoin alkanut sulaa ihan kunnolla. Kentän toinen sivu oli jo kokonaan sulanut ja melko kuivakin - uskon, että viikon tai korkeintaan parin kuluttua kenttä on oikein mainiossa ratsastuskunnossa, eikä silloin tarvitse kiertää enää kehää maneesin seinien sisäpuolella. :)

Kuvista ja videoinnista suuri kiitos Emmalle!

Huomenna aamulla onkin vuorossa hännän pesua, vuohiskarvojen siistimistä, letitystä ja varusteiden puunaamista ennen kisoihin lähtöä. Tämän päiväisen valmennuksen jäljiltä on ihan hyvä fiilis lähteä kilpailemaan, toivotaan vain että Harrille osuu hyvä päivä!1 kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat