maanantai 23. helmikuuta 2015

Muutama kuva metsästä

Tänään Harri sai ansaitun maastoilupäivän - käytiin köpöttelemässä ilman satulaa reilu puolen tunnin kävelylenkki. Reissun lopuksi saatiin muutamat kivat kuvat lähimetsästä, kun Harria moikkaamaan tullut kaveri suostui räpsimään kuvia. Aurinko oli juuri laskemassa joten kuvien laatu ei päätä huimaa (tarvitsisin paljon paljon paljon valovoimaisemman putken...), mutta tykkään näistä kovasti! Kunpa joku päivä päästäisiin kuvaajan kanssa tallille valoisaan aikaan ja vielä kivalla ilmalla. :)

Kuvista kiitos Sirulle!


4 kommenttia

 1. Niin kovin vannoutunut kypäränkäyttäjä, ja silti maastossa ilman. Huhhuh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäipä blogitekstistä teroittamatta, että käytiin siis ihan erikseen maastolenkin jälkeen ottamassa nuo kuvat. Eli en maastoile enkä ratsasta ilman kypärää, nämä kuvat on otettu paikoillaan seisovan hevosen selässä.

   Poista
 2. Mutta maastossa ei voi koskaan tietää mitä tapahtuu joku lintu saataa tulla yllättäen jostain puskasta tai yms............ tiedät varmasti mitä siinä tapauksessa tapahtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä taas yksi aivan turha aihe jauhettavaksi..
   Harri ei sen suuremmin mitään kyttäile eikä säiky ja säikähtäessäänkin vain hypähtää paikoillaan. Minä tunnen hevosen ja tunnen myös riskit, kun kiipeän hevosen selkään ilman kypärää. Aikuisena ihmisenä olen itse vastuussa itsestäni ja joudun itse arvioimaan, mikä on liian suuri riski otettavaksi.
   Tottakai aina voi jotain tapahtua, mutta todennäköisyys on kuitenkin hyvin pieni. Yhtä lailla jokainen ottaa päivittäin riskejä; esimerkiksi auto-onnettomuuksissa kuolee vuosittain paljon enemmän ihmisiä kuin onnettomuuksissa hevosten kanssa.

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat