perjantai 6. helmikuuta 2015

Kolme toivomusta lampun hengelle

Nyt tuntuu siltä, että on kulunut taas hirveän pitkä aika bloggaillen omassa yksinäisyydessä ja vain omia juttuja. Vuorovaikutus lukijoiden kanssa on jäänyt vain kommentteihin vastaamiseen, mikä tuntuu vähän surkealta. Alunperin aloitin kyllä blogin kirjoittamisen ihan vain itselleni, koska halusin pitää kirjaa ratsastuksistani, mutta lukijoista on muodostunut niin suuri osa bloggaamista, että mieli tekee ajatella välillä muitakin kuin itseäni.

Mitä juuri sinä haluaisit blogissani lukea? Onko toiveita erikoispostauksista tai muuten vain ideoita ja ajatuksia arkisista teksteistä? Kiinnostaako mielipiteeni jostain asiasta, mietityttääkö jokin asia johon haluaisit vastauksen, katseletko mieluiten kuvia vai katsotko videoita tai videopostauksia? Nyt saa esittää toivomuksia, joiden pohjalta pyrin muokkaamaan taas blogini sisältöä ja vastaamaan toiveisiin!

Lopuksi haluan vielä kiittää teitä lukijoita aktiivisuudesta - saan teiltä päivittäin kommentteja postauksiini ja se kannustaa kirjoittamaan lisää hyviä tekstejä! Kommenttien myötä tulee tunne, että joku ihan oikeasti lukee tätä blogia ja on kiinnostunutkin vielä. :) Kiitos siis jokaiselle pienestä vaivannäöstä, on kivaa kun bloggaaminen on vuorovaikutteista!

11 kommenttia

 1. Mä tykkään blogista just sellaisena kun se on nyt, tulee monipuolisia treenipostauksia ihanine videoineen ja kuvineen ja mielenkiintoisine teksteineen! Tietty mm. videopostauksia ja muita erikoispostauksia vois tulla useammin, mutta muuten pidän blogista ihan hurjasti eikä muuta korjattavaa oikeestaan löydy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! :D Vähän on pelottanut, että onko blogi käynyt tylsäksi ihan perus treenipostausten myötä, mutta kiva että on tosissaan mieleisiä. :)

   Poista
 2. Itse pidän eniten analysoivista treenipostauksista sisällyttäen videon valmennuksesta teksteillä :) Myös "ponikirjat" menneiltä vuosilta ovat suosikkeja!

  VastaaPoista
 3. Tykkään treenipostauksista joista voi ottaa vähän mallia omaankin ratsastukseen. Ponikirjat on kans tosi kivoja ja tykkään myös toivekuva postauksista. Videoita en jaksa katsoa mutta on kiva kjn postauksissa on aina paljon kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän jo ihmettelinkin että ihanko oikeasti kaikkia kiinnostaa videot! Itse olen blogien lukijana aika laiska katsomaan videoita myös, enemmän nautin kuvista. :)

   Poista
 4. hienoa, että jaksat kehittää blogiasi ja ajatella lukijoita. :) Itsellä blogi tuntuu olevan vain sitä mitä sylki suuhun tuo. Haluaisin toki kirjoittaa kaikki postaukset ajatuksella ja mahtavaa olisi kun saisi videoita ja kuvia useammin... Blogini ulkoasukin saisi olla siistimpi.

  Itsellä jää blogit hieman vieraammaksi, joihin en ole päässyt "mukaan". Niin kuin sinunkin blogisi. Olen ollut lukijana ties kuinka kauan, mutta silti ei olla tultu "tutuiksi". Nykyään ei toki ole aikaa syventyä ihan kaikkiin blogeihin ja tuleekin useimmiten luettua ne postaukset, jotka otsikon perusteella tuntuu olevan omasta mielestä mielenkiintoisia. :) Mielenkiintoiset asiat tuntuu vaihtelevan sen mukaan mitä itsellä on menossa elämässään juuri sillä hetkellä. Nyt paljon kiinnostaa lännenratsastus ja sellainen luonnollinen hevosmiestaito-suuntaukset. Istuntapostaukset, pelonhallinta ja sellainen kiinnostaa myös.

  Oikein hyvää talven jatkoa ja iloista tekemistä!
  Toivottaa AnnemariKo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä juurikin niitä juttuja, joita olen itsekin miettinyt niin bloggaajana kuin blogien lukijanakin. Joidenkin blogien seuraaminen on myös jossain määrin kausittaista; maastakäsittelyblogeja tulee luettua jaksoissa innostuksen myötä samoin kuin este tai koulublogejakin. Itse olen oman blogini kannalta ollut vähän huolissani juuri siitä, miten lukijat pääsee tähän juttuun "sisälle". Alunperin kun kirjoitin haasteellisesta nuoresta ponista, jonka kanssa keskityin esteratsastukseen ja maastakäsittelyyn. Nyt kun taas elämä on tuonut tullessaan muutoksia, on blogin koko pääaihekin muuttunut ja bloggaus pyörii nyt pääasiassa kouluvalmennusten ja kilpailemisen ympärillä. Lukijoiden päätä sekoittaa samassa vielä liikutusheppa ja esteponi, josta kuuluu blogissa vain kerran viikossa tai harvemminkin.

   Haastavia juttuja, mutta parhaani mukaan pyrin miellyttämään lukijakuntaani. :) Toivottavasti löydät jatkossakin joitain kiinnostavia ja omaan harrastustyyliin sopivia juttuja täältä!

   Poista
  2. Varmasti löydän. :) Mielenkiintoisia juttuja vaikuttaisi olevan paljon jos vaan jaksan keskittyä tai on aikaa lukea kunnolla.
   Se tosiaan itseä usein sekoittaa blogeissa, että jos mukana seikkailee enemmän kuin yksi tai kaksi hevosta ja juurikin osa aina silloin tällöin. En tiedä miksi se vaikuttaa lukemiseeni, jos niitä hevosia on enemmän. Ehkä se on se juttu miksi johonkin blogiin en saa sellaista henkilökohtaista kiinnostusta, kun en muita mikä hevonen kukakin on. Hmm. Pitääpä kokeilla tätä keskittymiskykyä hioa sen verran, ettei mene basmatiriisit sekaisin, jos seikkailee muutama hevonen blogissa enemmän kuin yleensä. :)

   Poista
  3. Kyllä se useampi hevonen vaan sekoittaa pakkaa, etenkin jos seuraamislistalla on useampia blogeja ja jokaisessa on enemmän kuin yksi kaviokas pääsääntöisesti esillä. :) Omasta hevosesta haaveilevana unelmoinkin tilanteesta, jossa voisikin rakentaa blogin vain sen oman hevosen ympärille.

   Poista
 5. Lisää este postauksia harrila

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat