lauantai 7. helmikuuta 2015

Kameran toisella puolella

Todella harvoin tulee nykyään itse kuvattua ihan vain kuvaamisen vuoksi, kuvaamisen ilosta. Suurimman osan ajasta vietän kameran etupuolella hevosen selässä ja silloinkin kun eksyn kameran toiselle puolelle, tulee pääasiassa räpsittyä ihan perus kuvia jonkun tunnilta tai valmennuksesta. Tai sitten vaihtoehtoisesti tulee kuvattua räpsyjä hevosista tarhassa likaiset loimet päällään.

Tänään vietin pitkän aamupäivän Aksun kotitallilla; videoin muutaman hevosen irtohypytystä aamulla ja osallistuin Aksun kanssa itse rataesteharjoituksiin. Siinä välissä ehdin kuitenkin ottaa kuvia kahdesta Aksun tallikaverista, nuorista suomenhevosista. Muutamat kuvista onnistui mielestäni yllättävän kivasti, vaikkei nyt mitään henkeäsalpaavia olekaan. Kunpa olisikin taas välillä aikaa keskittyä enemmänkin kuvaamiseen!


8 kommenttia

 1. Upeita kuvia, suorastaan taulumaisia. :) sinä osaat kuvata.

  VastaaPoista
 2. Ihania ❤️ on meijän lapset vaan niin kauniita 😊 -elina

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Tykkään varsinkin tuosta kokokuvasta, siinä on todella upeat värit ja tunnelma. :)

  VastaaPoista
 4. Oletko ollut tekemisissä allin varsan kanssa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäköhän Allista on kysymys? En tiedä kummankaan hevosen suvusta mitään :) Kunkku ja Blondi on nämä kaverit kutsumanimiltään, Kunkkua on tullut ennenkin kuvailtua kun on kaverin hevonen, Blondin kanssa en ole ollut tekemisissä ennen tätä :)

   Poista
 5. Kiitos kovasti kaikille positiivisista kommenteista, en osannut edes odottaa tällaista palautetta! :)

  VastaaPoista
 6. tosi söpöjä kuvia ja hyvät värit.

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat