sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Mitä tapahtui vuodessa?

Näiden kuvien välillä on vierähtänyt aika tarkalleen vuosi aikaa. Ensimmäinen kuva tuli vastaan vanhoja kuvia pyöritellessä ja katse ihan pysähtyi tähän kuvaan. Harri näytti suoraan sanottuna aika kamalalta. Lihakseton rimpula, joka näyttää siltä, että se saattaisi katkaista jalkansa koska tahansa. Tänään kun katson tuota samaa hevosta, se on hurjan hyvässä lihaskunnossa ja sen myötä se kykenee näyttämään parastaan ja suorittamaan vaikeitakin kouluratsastusjuttuja.

Ensimmäinen kuva on otettu viime tammikuussa, kun sain kiivetä ensimmäisen kerran hevosen selkään leikkauksen jälkeen. Harri oli todella kevyellä liikutuksella useamman kuukauden, kun kuntoutuessani pääsin vain kävelyttämään ja korkeintaan juoksuttamaan sitä. Ratsastuskin aloitettiin todella rauhallisesti käynnissä ja ravissa. Vähitellen tultiin kuitenkin molemmat kuntoon kun treenattiin yhdessä ja nyt voin kyllä hyvillä mielin sanoa, että vuodessa on tehty erittäin hyvää työtä. :)4 kommenttia

  1. WAU!! Harri on kyllä muuttunut aivan uskomattoman paljon! :o Hienoa työtä oot tehnyt sen kanssa! :)

    VastaaPoista
  2. Wautsi, onpas todellakin suuri ero lihaskunnossa! Tosi paljon muuttunut parempaan vuodessa :D Hyvää työtä ootte kyl tehny!

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat