tiistai 26. maaliskuuta 2013

Zero to hero

Winnie tuli Metsäkylään syksyllä 2011. Tuolloin poni oli oikeastaan vain peruskoulutettu eikä se osannut sen kummempia. Lisäksi se käyttäytyi toisinaan huonosti ja kaiken huipuksi oli vieläpä muodottoman lihava. Tässä on muutamia kuvia, joita poimin facebookista. Vanhat kuvat ovat "aikansa parhaita otoksia", hurjan paljon huonomman näköiset on vielä jossain ulkoisen kovalevyn syövereissä piilossa. Aika hurjalta tuntuu, että olen joskus ollut jopa ihan ylpeä näistä ylemmistä kuvista! Alemmat on suunnilleen tuoreimpia mitä löysin, eiköhän näistä kaikista näe vähän kehitystä ja sen suuntaa. Kuvat on valittu ponin edustavuuden mukaan, ei oman asennon, joten pahoittelen istuntavirheitä. ;)

RakenneKäynti

Ravi
LaukkaEsteet


4 kommenttia

 1. Herranjestas se on ollut joskus paksukainen! Nyt on kyl tosi hyvässä kunnossa verrattuna entiseen ;) Ihan huimaa kehitystä tossa videollakin! :D Hyvin ootte molemmat kehittyny! :)

  VastaaPoista
 2. Niin on...! Ja Kata: sulla on tosi hieno kuva!

  VastaaPoista
 3. Tuossa ihan ekassa kuvassa näyttää nopeesti katsottuna melkein työhevoselta. :D No eih.. hieno poni ja tosi kaunis! Kivoja kuvia tällaiset, joista näkee kehityksen.

  VastaaPoista
 4. Miten saat tehtyä tonne vasempaan reunaan ton postauksia aiheittain?

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat