torstai 7. maaliskuuta 2013

Rakas päiväkirja...


Winnie täällä taas. Täytyy vain kertoa, että minulla on vähän niinkuin kevättä rinnassa! Olen ollut iloinen ja hyvällä päällä, kun aurinko on näyttäytynyt enemmän ja alkanut lämmittääkkin jo vähäsen. Auringon näkeminen saa minutkin ihan aurinkoiselle tuulelle, heh.

Meillä on tuon ihmisen kanssa mennyt viime aikoina todella kivasti. Ollaan puuhailtu monipuolisesti kaikenlaista, välillä vähän jotain uuttakin. Tuossa yhtenä päivänä ympärilleni kiristettiin pelkkä satulavyö, jonka läpi kulki hirmuisen pitkät ohjat. Essi ei kiivennytkään selkääni, vaan käveli takanani. Se oli aika hassua, mutta osasin kyllä homman, kun se muistutti niin paljon ratsastusta. Olen päässyt myös kirmailemaan vapaana, leikkimään hippaa, tekemään iltalenkkejä ja liikkumaan myös pellolle. Peltoon onnistuin hukkaamaan oikean etukenkäni, minkä vuoksi olenkin saanut vähän enemmän vapaata, en ole joutunut hikoilemaan ollenkaan!

Vain osittainen kengättömyys ei kuitenkaan sopinut Essin suunnitelmiin, joten se ryökäle oli kutsunut luokseni kavioitteni hoitajan. Minä en sitten yhtään tykkää seisoskella kolmella jalalla, se on väsyttävää ja kurjaa! Kaviomies piteli kengätöntä jalkaani ylhäällä kamalan pitkän aikaa ja komensi minua, kun päätin laskea jalkani alas. Aika harvoin minua noin komennetaan, taisin vähän loukkaantuakkin. Mökötin hiljaa loppuajan ja pääsinkin aika nopeasti pois. Tällä kertaa mies ei nostellutkaan muita jalkojani, vain tuota kengätöntä! Palkkioksi kärsivällisyydestä pääsin Essin kanssa kentälle leikkimään ja piehtaroimaan, lopuksi sain juosta hetken vapaanakin.

Illalla kuulemma varaihmiseni tulee vielä liikkumaan kanssani. Hän on kuulemma vuokraaja, joka käy jatkossakin aina välillä luonani. Me tullaan ihan hyvin toimeen, vaikkakin tietysti olen vähän testannut, että millainen ihminen tämä oikein on ja kuinka hyvin hän pysyy kyydissä kovassa vauhdissa. Minä niin mielelläni välttäisin työntekoa ja huvittelisin vain, mutta olen minä tuon kanssa töihinkin joutunut. Ihan joka kerta en viitsi jekkuilla, kun on hän kuitenkin mielestäni mukava.3 kommenttia

 1. Tosi hieno blogi!
  Ihan poni esiintyy kuvissa! Minun bogini voit käydä katsomassa osoitteessa: "mimin heppablogi" (Googletat siis)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana Winnie! Ootko muuten fb:ssä tai twitterissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole kummassakaan, en oikein ymmärrä noista asioista. Essi sen sijaan on facebookissa ja lisäilee minusta kuvia sinne...
   -Winnie

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat