perjantai 29. maaliskuuta 2013

Puomeja!

Edelleen voi käydä jättämässä kommentteja edellisen postauksen haasteeseen ja osallistua bannerin arvontaan!

Tiistaina väkerrettiin pitkästä aikaa maneesiin puomeja. Minä kun olen muutenkin niin laiska kantamaan niitä, joten mielummin yleensä hyppään ja rakennan ihan kunnon esteet, kuin kannan selkä vääränä puomeja vain ravatakseni niiden yli. Nyt oli kuitenkin puomit toisella pitkällä sivulla ja toisella puomi - kavaletti yhdistelmä. Puomityöskentely vähän useamminkin voisi itseasiassa tehdä Winnielle ihan hyvää; se kun ei oikein jaksa nostella jalkojaan ja kolhii pikkuesteet helposti mukaansa hypätessä.

Tällä kertaa Winnie ravasi aktiivisesti ja suoriutui tehtävistä oikein mallikkaasti. En joutunut laskeutumaan hevosen selästä kertaakaan kavaletteja korjatakseni! Siirrettiin lopulta vielä ravipuomit laukkapuomeiksi, jolloin Winnie joutui vähän venyttämään laukka-askeltaan. Tämä oli tehtävänä oikein hyvä; ilman puomeja kun en saa tammaa venyttämään askeltaan yhtä hyvin. Nyt poni pinnisteli juuri sopivasti osuakseen puomien väleihin.

Kamerasta oli akku lopussa, joten koko hommasta on vain pari pätkää, mutta on sekin sentään jotain. :) Videon alussa on pätkiä alkuviikon irtojuoksutuksesta. Tänään Nenna onkin tulossa taas tallille kuvaamaan, saa nähdä mitä tänään keksitään.. ;)

1 kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat