perjantai 10. elokuuta 2012

Varusteurheiluviikon bonus 7# : harmaata ja vaaleanpunaista!


Winnie pääsi tänään kokeilemaan uutta huopaansa, kun ratsastin ponin ilman satulaa. Poni oli niiiiiiiin mielettömän mukava ratsastaa, etten olisi halunnut lopettaa ollenkaan! Poni toimi melkeinpä ajatuksen voimalla, se oli rento, pyöreä, eteenpäinpyrkivä ja erittäin yhteistyöhaluinen. Ne kerrat on vähissä kun voin sanoa olleeni yhtä tyytyväinen hevoseen allani. Tuon ratsastuksen jälkeen pohdiskelin, etten ihan oikeasti halua enää ratsastaa jos Winnie lähtee. En tule ikinä saamaan millään muulla hevosella sitä fiilistä mitä tuolla ponilla ratsastamisesta saan, en tule varmasti ikinä löytämään toista samanveroista, joka sopisi yhtä hyvin takapuoleni alle. En tule löytämään yhtä ihanaa persoonaa, yhtä tärkeää ja rakasta. Täytyy vain toivoa lottovoittoa...

Tämänpäiväisestä on myös videopätkiä, mutten ehdi niitä muokata vielä tämän enkä huomisenkaan päivän aikana. Sunnuntaina on kauan odotetut estehyppelöt, josks niiden jälkeen ehtisin lisäillä videon myös tästä päivästä. :) Siihen saakka saatte tyytyä ihastelemaan kuvia!

Varusteurheilun osalta tarkempi katsaus tässä:


 Winniellä jalassa:

Nortonin ponikokoiset suojat, Pariisista, n. 12 e
 Winniellä selässä :

Juuri kirpparilta ostettu huopa, 6,5 e
Globuksen loimivyö, Horsehouse, 7 e

Essillä jalassa:

Back 2 Back kokopaikkaiset housut, Suomen Ratsutarvike, 45 e
Horze sukat, Prisma, 5 e
Lacoste tennarit, 65 e
Essillä päällä :

Eguipage fleece, Reunos, n. 30 e
Roeckl light grip hanskat, kirpparilta, 2 e
BR Zenith kypärä, Reunos, n. 90 e

4 kommenttia

 1. onko tuo winnie sitten vielä myynnissä taikka lähdössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siitä taida tällä hetkellä mitään myynti-ilmoitusta missään olla, mutta kyllä se todellakin myydään jos joku sen tahtoo ostaa. Tällä hetkellä on suunnitelmissa, että se tekisi tunteja osaavien ratsastajien tunneilla pari päivää viikossa ja itse vuokraisin siitä loput... Jos poni ei pärjää tunneilla niin tilanne onkin huonompi, ratsastuskoulu ei tietenkään siinä tilanteessa tahdo ponin asumista kustantaa.

   Poista
 2. Et sä siihen lottovoittoa tarvitse :) Sellainen tallipaikka, jossa osan vuokrasta voi tehdä työllä,taikka sitten koulun ohella vähän iltatöitä.
  Vähän syrjemmälle kun lähtee, niin tallipaikan voi vielä saada siinä 300e nurkilla, tai alle jos on valmis tekemään tallitöitä :)
  Osta nyt ihmeessä tuo pois, helmeä ei kannata perseen alta pois päästää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tarvitsen. :( Mulla on niiiiin paljon ja pitkiä päiviä koulua, etten millään ehdi omistaa hevosta jos joudun käymään töissä. Itseasiassa tälläkin hetkellä siis olen koulun ohella töissä. Ei se paljon sydäntä lämmitä jos "on varaa ylläpitää hevosta vähän kauempana", jos siinä tilanteessa ei jää enää aikaa sille hevoselle. 3 päivää viikossa 8-16 koulua & 16-21 töitä, loput koulupäivät 8-16 plus projektit ja tentteihinluvut. Silloin ei vain ehdi tallille. En myöskään omista autoa, joten sinne kauemmas kulkeminen bussilla veisi taas paljon aikaa siitä vähästä, mikä mulla koulun ohella on hevoseen käytettävissä. :(

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat