torstai 9. elokuuta 2012

Kumipallona luokses pompin..


Winnie sai ihan oman jumppapallon, jee! Pitkään aikaan poni ei ole päässytkään pallottelemaan, kun joku onneton oli onnistunut rikkomaan edellisen pallon. Nyt Winnie sai vihreän ison pallon, jolla kaveri pääsee taas leikkimään.

Pallo oli aika jännittävä pienen ponin mielestä, olihan se eri värinen kuin viimeksi! (Tosin hevonen ei taida harmaata ja vihreää väriä erottaa toisistaan;)  ) Poni kiinnostuneena tökki palloa ja juoksenteli sen perässä, mutta itse se ei innostunut sitä vielä kuljettamaan. Kun vieritin palloa hiljaksiin sitä kohti, poni joko hölkkäili karkuun ja kierteli palloa tai sitten innostui potkaisemaan sitä päin. Kerran poni osuikin palloon, joka kimposi vauhdilla toiseen suuntaan - siitäkös Winnie sai aihetta pörhistellä!


Toistaiseksi Winnie ei ainakaan näyttänyt luonnonlahjakkuudelta hevosjalkapalloon, mutta ehkä poni alkaa lahjottuna myös potkia palloa eteenpäin pyynnöstä ;) Palloleikkien jälkeen irtojuoksutin ponia ja loppuun tehtiin vähän pysähdyksiä ja peruutuksia. Loppuun vielä pari kuvaa viimeviikkoisista seuraamisharjoituksista, Nennalle kiitos kuvista!6 kommenttia

 1. Meidän Bellaa ei kiinnosta yhtään nuo jumppapallot. Se hetken vain pörisi sen nähdessään, mutta sen jälkeen jätti sen omaan arvoonsa :D

  VastaaPoista
 2. sun blogisi on kyllä yksi lemppareistani joka päivä käyn innolla katsomassa onko uusia postauksia tullut :D ja sun videoihin olen jäänyt ihan koukkuun! sulta varmaan paljon pyydetään, mutta olisi kiva jos voisit lähiaikoina tehdä jonkun pidemmän videopostauksen vaikka tuon 200 lukijan kunniaksi? :) sun videopostauksen on parhaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :D Voisin pyrkiä tekemään kunnon videopostauksen tässä lähiaikoina, kun teitä lukijoitakin on tosiaan kertynyt vähän enemmän :)

   Poista
 3. Winnie on tosi kaunis! sen harja on kyllä niin ihana (: !
  Sulla on kivat blingit saappaissa o: ! :D

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat