lauantai 4. elokuuta 2012

Varusteurheiluviikko #5 : jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä!

Pakko hehkuttaa! Wau, Winnie oli niin kovin hieno tänään, mamma on ponista niin hirmuisen ylpeä! Mutta niin, palataksemme varusteurheiluun - tässä tämänpäiväinen varustus :


 Winniellä :
päässä hackamoret, selässä oma yleispenkki
tummansininen satulahuopa, lainassa tallilta
tummansiniset pintelit, lainassa tallilta

Essillä :
Mountain Horse Jeanie - kokopaikkaiset housut, ostettu netistä yksityishenkilöltä väärän koon vuoksi, 70 e (ovh n. 150 e)


päässä BR Zenith
Kingsland Matador huppari, Reunos, n. 70 e (ovh n. 130 e)
musta Bench toppi
kädessä siniset horsecomfort käsineet
tallin sininen yleisraippa lainassaMikäli varusteurheilu kiinnostaa muutenkin kuin näin blogin välityksellä, niin tulkaa ihmeessä te Turun seudulla asuvat lukijat huomenna käymään Metsäkylässä hevostarvikkeiden kirpputorilla, kutsu löytyy tallin fb sivuilta. :)Työstin Winnietä kentällä aloittaen siirtymisillä. Käynnissä tein pysähdyksiä ja alkulämppäravien jälkeen tein siirtymisiä käynnin ja ravin välillä. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta Winnie oli ihan mielettömän kiva ja kuuliainen ratsastaa! Alkuun se vähän kiukutteli kun kentällä oli toinenkin hevonen, mutta todella pian se alkoi keskittyä vain omaan tekemiseensä. Kukaan ei tietääkseni ole käynyt ponia läpiratsastamassa tänään eikä eilen, joten Winnien mielentilan muutos ihmetyttää kovasti :D Tamma oli todellakin hyvin ratsastettavissa ja toimi niin mukavasti, etten olisi halunnut lopettaa ratsastamista ollenkaan. Olisin voinut ratsastaa loputtomiin, aina vain lisää ja enemmän, kun poni toimi niin kivasti ja yhteistyöhaluisesti!Otin laukkaa keskiympyrällä toiseen suuntaan, kun vasemmalle annoin ponin ottaa muutaman kunnon spurtin suoralla uralla. Ehkä reippaampi laukka sitten sai ponin vertymään, kun se laukkatyöskentelyn jälkeen alkoi toimia todella kivasti ravissa. Pyörin kahdeksikolla ja ympyröillä, muutamia väistöjäkin tehtiin mutta huonommalla menestyksellä kuin yleensä. Ympyrällä poni liikkui eteen, polki suhteellisen hyvin allee, oli energinen ja myötäsi tasaisen pyöreästi niskastaan. Wau, wau, wau, mikä tunne kun pystyi keskittymään omaan asentoon ja pienillä avuilla ratsastamiseen.

Ennen kuin joku sankari tulee pätemään, ettei poni edes kulje peräänannossa, niin todettakoon että Winnie liikkui oikein hyvin MINUN ratsastamakseni. Minä saatoin olla todella tyytyväinen siihen yhteistyöhön, vaikka joku taitavampi olisi saanut ponin varmasti heittämään vaikka tuplavoltin kerien. ;) Minä olin oikein tyytyväinen tasaisen pyöreästi kulkevaan poniin, vaikkei se peräänannossa liikkuisikaan tai tekisi sen kummempia temppuja. Poni oli kuitenkin tänään parempi ratsastaa kuin moneen viikkoon!

6 kommenttia

 1. mihin aikaan tuo kirppari on metsäkylässä, oletko itse menossa sinne myymään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni 10-14, itse en ole menossa myymään kun ei ole oikeastaan mitään myytävää:)

   Poista
 2. http://saippuakuplan.blogspot.fi/2012/08/liebster-blog.html

  Siinä sulle tommonen vaikka sulla oikeastaan (anot mukaan lukien) onkin varmasti yli 200 lukijaa:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ! Oot niin taitava ratsastaja! :) Onko Winnie niinkun sun vuokrahevonen että maksatko sillä ratsastamisesta? Vai onko se tuntikäytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos, vaikka en kyllä niin taitava oikeasti olekkaan. ;) Winnie ei ole tällä hetkellä kumpaakaan - se on mulla ratsastettavana ja periaatteessa huolehdin siitä kuin omastani. Nyt kun se vihdoin alkaa olla käytökseltään ja ratsastettavuudeltaan siinä kunnossa, että se voisi tuntiratsastajiakin sietää selässään, niin se alkaa tekemään tunteja pari päivää viikossa ja minä vuokraan loput päivät. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat