sunnuntai 5. elokuuta 2012

Varusteurheiluviikko #6 :Varusteurheilijan unelmapäivä

Tänään meillä oli Metsäkylässä hevostarvikkeiden kirpputori, jonne osallistuin itse vain asiakkaana. En löytänyt kuin yhdet housut ja yhden takin, jotka olisin voinut myydä - kaikki muut hevos- ja ratsastustavarat on vielä muuttolaatikoissa saunan/autotallin perällä, enkä vaivautunut niitä etsimään.

Kirppikselle painelin aamulla heti ensimmäisten joukossa, kun tarkoitus oli käydä pikaisesti sovittamassa yksiä nahkasaappaita. Saappaat olivat isot ja pitkät, mutta käteen tarttui kyllä paljon kaikkea muuta. Enhän mitä taaskaan olisi mitään tarvinnut, mutta kyllä sitä äkkiä pienessä mielessään kehitteli jos jonkinlaisia tarpeita..

Mukaan tarttui:


 Pintelipatjat, 5e
-Toiselta puolelta mustat, toiselta valkoiset.
-Turhan isot Winnielle, mutta nämä saa helposti ja siististi pienennettyä sopivan kokoisiksi ompelukoneella.
 Valkoiset kisahousut, 5e
- Equipage, kokopaikkaiset
- hyväkuntoiset ja hyvin valkoisina pysyneet, satulasta irronnutta mustaa vain vähän polvien sisäsyrjällä
- näille tulee nyt loppukesän/ syksyn aikana ilmeisesti myös käyttöä ;)
 Roeckl light grip -hanskat, 2 e
- tumman siniset
- oikein hyväkuntoiset, mielestäni aivan liian halvat kuntoon nähden! OVH kun on päälle 30 euroa
satulahuopa, 6,5 e
- cob/full kokoinen, harmaa vaaleanpunaisilla kanteilla
- tuli "tarpeeseen", koska suunnilleen saman värinen toinen huopani on pony- kokoinen, eikä siis sovi Winnien satulaanIllalla kävin vielä toisen kerran tallilla. Putsasin Winnien karsinan ja kävin ratsastamassa sen maastossa - tänään kun olin suunnitellut ponille kevyempää päivää eilisen koulutreenin jälkeen. Varusteiden osalta oltiin todellisia puskaratsastajia, niin kamalan näköisiä ettei sellaisesta kokoonpanosta olisi kehdannut edes laittaa kuvaa tällaisen postauksen yhteyteen. Voitte vain kuvitella mielessänne ponin sinisen satulahuovan ja vaaleanpunaisten suojien kanssa ja selässään ratsastaja polvipituisissa verskoissa ja vanhassa t-paidassa. Ponia ei ilmeisesti kamala ulkoasu haitannut, vaan se yllätti oikein positiivisesti. Ensimmäistä kertaa ikinä käytiin oikeasti rauhallisella maastokävelyllä, ilman ainuttakaan raviaskelta! Wau, ensimmäistä kertaa pystyttiin molemmat rentoutumaan ja nauttimaan maastoilusta. :)

7 kommenttia

 1. Pääsetkö Winnien kanssa kilpailemaan nyt loppukesästä/syksystä vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on ollut sen suuntaista puhetta.. :) Katsotaan nyt ensin miten sujuu rataesteharjoituksissa seuraavalla viikolla, mietitään niitä ulkopuolisia kisoja sitten sen pohjalta. ;)

   Poista
 2. Winnie kulkee sen verran rennosti ja nätisti sulla että koulukisoistakaan tuskin tulis huonoo tulosta ;D (edelliseen kommenttiin viitaten..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla ettei poni olisi vieraassa paikassa ja kisaympäristössä yhteen niin rento ja nätti ;)

   Poista
 3. Munkin mielestä oli tosi kiva tämä kirppis , saisi tulla toisenkin kerran! :D Mun blogista voit muuten katsoa , mitä ostin lähinnä Waltsulle : ponifriikinelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Voisitko joskus tehä sun ratsastuskamat varustepostauksen ja hevostavara varustepostauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa olen tuollaiset postaukset aikaisemmin toteuttanutkin, tässä linkit niihin http://essinponiblogi.blogspot.fi/2011/12/joulukalenteri-14.html
   http://essinponiblogi.blogspot.fi/2011/06/varusteurheilija.html

   Katsotaan jos uusin molemmat postaukset jossain vaiheessa :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat