sunnuntai 19. elokuuta 2012

Mitä Winnielle kuuluu?


Winnie piti perjantaina ansaittua vapaapäivää ja lauantaina se oli Nennan hellässä hoidossa, kun itse olin koko päivän ystävieni häissä. Nenna oli kuulemma ratsastanut ponilla kevyesti puolisen tuntia ja kaikki oli sujunut hyvin lukuunottamatta pientä pyrähdystä toisesta päädystä. Tottakai poni testasi myös tänään mua ja päätti aloittaa leikin "pelkää mörköä ja pakene". Leikki loppui kuitenkin lyhyeen kun jäätiin huisin pelottavaan mörköpäätyyn työskentelemään koko tunniksi.

Pikkuserkkuni Jenni oli tänään taas mun seurana tallilla ja räpsi muutamia kuvia, vaikkakaan maneesissa ei kovin hyviä kuvia saa helposti otettua. Poni oli jokseenkin vähän tahmea ratsastaa, mutta toimi muuten ihan kivasti. Käytän Winniellä edelleen hackamoreja kuolaimien tilalla, mutta niistä päästään eroon vihdoin viikon kuluttua. Sunnuntaina ponilla on raspaaja (kukaan ei tiedä kuinka pitkästä aikaa), jonka jälkeen voidaan laittaa taas kuolaimet suuhun, kun piikit ja muut kipua aiheuttaneet tekijät on saatu pois.

Viime viikolla kävin esittäytymässä Winnien kanssa ratsastuskoulun tunnilla. Tuosta tunnista Winnie kertoikin jo "ihan itse" aikaisemmin. Tunti sujui siis oikein mallikkaasti ja Winnie kelpuutettiin jatkossa tunneille osaavampien aikuisten ratsuksi. Nyt odotellaan että ponille saadaan kuolaimet suuhun, jonka jälkeen sitä voidaan antaa tuntiratsastajille ratsastettavaksi. Tarkoituksena siis olisi, että W pystyisi tekemään tunteja muutamana päivänä viikossa ja olisi loput päivät mulla vuokralla. Rahatilanteesta riippuen kävisin itse pienryhmätunneilla tai valmennuksissa säännöllisemmin tai satunnaisesti.


1 kommentti

  1. mull ois pieni pyyntö, voisiks joskus tehä semmossee postaukse misä kerrot tarkemmin noista sun "hovikuvaajista", jos he siihen luvan antavat, olis todella kiva kuulla millasii he on (:

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat