sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Pientä ystävää moikkaamassa

Lähdettiin kaverin kanssa vapuksi maalle ja pääsin pitkästä aikaa ratsastamaan pikkuista Penni-ponia, tosin Penni ei ollut enää kovin pikkuinen ;) Ponille on päässyt kertymään vatsaa kun liikunta on ollut vähäistä ja ruokahalu taas kiitettävä.
Ratsastelin Pennillä rennosti kentällä, tehtiin samaa tehtävää kuin Eltonin kanssa viimeksi tunnilla. Pikkuponi oli ihmeen mukava ratsastaa, pidätteet ja eteenpäin vievät avut toimi varmaan paremmin kuin koskaan ennen :) Käyntisiirtymiset kulmiin sujui kivasti ja Penni oli tasainen ratsastaa. Laukkakin sujui hienosti ja tasaisesti, tosin välillä vähän oikoen.

Myöhemmin Penni joutui vielä maastoreissulle kun lähdettiin hakemaan mökkinaapurista puhelinta jonka unohdin vanhempien autoon. Vanhemmat siis vappuilivat naapurissa, noin kilometrin päässä Pennin kotoa :) Penni keräsi rapsutuksia ja huomiota niin pieniltä kuin isoiltakin, etenkin pienen pojan naama oli kuin hangon keksi lyhyen poniratsastuksen jäljiltä (:


















Tänään Penni muutti maalta kaupunkiin päin kaverille ylläpitoon. Kävin kuvailemassa heitä kotimatkalla ja sain muutaman ylisöpön kuvan. Varmaan tulee jatkossakin nähtyä ja kuvailtua Penniä ja kaveria enemmän. :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat