sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Paris!

Riemukaarelta
Tehtiin kolmen päivän pikareissu Pariisiin perheen voimin tällä viikolla. Päivä käytettiin nähtävyyksien kiertämiseen, päivä disneylandiin ja päivä shoppailuun :) Ylläri oli että toiselta kuuluisista shoppialukaduista löytyi hevostarvikeliike! Sieltä ostin ponille aivan ihanat harmaat suojat vaaleanpunaisella karvasisuksella sekä itselle saman väriset hanskat ja sukat. Walt Disney Studiosilta elokuvien somisteita
Nähtävyyksistä kierrettiin perus turistikohteet, eiffelin torni, louvre, riemukaari, notre dame ja moulin rouge. Kuvia tuli napsittua noin 600 kappaletta ja näin jälkeenpäin tarkasteltuna Ranskan taiteessa ja rakennuksissa/patsaissa hevosia on aika paljon. Poniblogin nimellä kun kuljetaan niin perus eiffelintorni-kuvien sijaan kerätään kuvat reissun heppasista. Kuvat ostoksista yritän saada huomiseksi, samoin kuin kuvat tämän päivän koulukisoista Julin kanssa. Kisoista siis huomenna!
Riemukaarta
Louvren katosta
Jostakin pihasta tämä oli, mistäköhän..?
Disneylandin paraatista Woody ja Napakymppi <3
Falabellat Moulin Rougessa, kuva bongattu Googlesta kun  kuvaaminen esityksessä oli kielletty.. :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat