sunnuntai 15. toukokuuta 2011

A child is born

Tai pikemminkin foal. Banaanin ystävä Lady Diana, josta aikaisemmin postailin, sai eilen pikkuruisen orivarsan. Poikaa on kutsuttu Prinssi Harryksi ja kovin todennäköistä on että minihevonen saa myös rekisteriin nimekseen Prince Harry, tai jonkin vastaavan.


Aikaisemmin päivällä kävin kaverin kanssa pyörähtämässä Artukaisissa kuvaamassa Turun Maljassa. Muutamat ihan hyvät kuvat sieltäkin tuli räpsittyä, vaikken tosin kuvilla varmasti tule mitään tekemään. Isommissa luokissa kun kilpailee ihmisiä jotka saavat kuvia koko ajan ja joka puolelta, eikä kuvilla varmaan ole niin suurta merkitystäkään ratsastajille samalla tavalla kuin "harrastuksenaan" kilpaileville :) Tosin kuvaamaan ei opi kuin kuvaamalla, eli kameran käyttäjänä ainakin sain harjoitusta jos en muuta. Jos nyt joku kilpailija kuitenkin eksyy blogia googlen haun tuloksena lukemaan, niin kuvia sunnuntain 140 cm hyppelöistä voi pyytää sähköpostilla essi_turunen@hotmail.com .

Metsäkylässä varsan kuvaamisen jälkeen menin tekemään tyhmyyksiä ja ilmottauduin ensi sunnuntain koulukisoihin Julilla. Meidän suorituksella on lähinnä vain viihdearvoa, kun ponin kanssa on ainakin tähänastisen tiedon ja kokemuksen mukaan mahdotonta saada edes hyväksyttyä tulosta he C radasta. Muutaman kerran ollan käyty ponin kanssa kokeilemassa: ensin 48 prosentin ja toisella kertaa 36 prosentin tuloksilla. Kouluaidan ylittäminen, ryöstäminen, pukittaminen, jumittaminen, paskominen ja muu mukava kuuluu Julin mielestä helpon C:n ohjelmaan. Sen sijaan siihen ei kuulu peruuttaminen, oikea laukka tai yksin radalla liikkuminen.

2 kommenttia

  1. saisko tota "kaatumiskuvaa" käyttää ? :)

    VastaaPoista
  2. Saa käyttää jos mun nimi on mainittu kuvan yhteydessä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat