tiistai 24. toukokuuta 2011

varustehankintoja

No postaanpas nyt varustehankinnat kuitenkin jo tänään, kun kerran sain aikaiseksi napsia kuvatkin jo.

Netistä bongasin viime viikolla ilmoituksen jossa myytiin käyttämättömiä mountain horsen kokopaikkaisia jeanie- housuja vain 70 eurolla. Olin ihan varma että housut on menneet jo, mutta ilmeisesti ehdin ensimmäisenä ja sain housut :) Ne on aivan ihanat päällä ja olivat täysin sopivatkin, todellinen löytö siis! Nämä housut yhdessä MH chapsien kanssa tekee ihmeitä mun ratsastukselle, viimeksi ainakin Eltonin kanssa sujui paremmin kuin ikinä ;)

Pariisista löysin Hausmannilta hevostarvikeliikkeen, jossa olin kuin pieni lapsi jouluna. Mukaan tarttui harmaa-vaaleanpunaiset sukat, hanskat ja aivan ihanat Nortonin karvasisukselliset suojat Julille. Testasinkin niitä ponille sunnuntaina ja sopivat jalkaan tosi hyvin, olivat paremmat kuin kahdet vanhat suojat.

Englannista equestrian clearancelta tilasin jo muutama viikko takaperin yhdessä kahden kaverin kanssa tavaraa, postista sain haettua ne eilen. Paketissa tuli valkoiset housut (joita en ole edes kokeillut vielä, toivotaan että sopivat.. :D ), julille vaaleanpunaiset D-kuolaimet ja vaaleanpunaiset jalustinkumit, joista ei nyt ole kuvaa kun tyhmänä jätin ne eilen jo tallille.

Prismasta bongasin viikko tai kaksi takaperin ihanan vaaleanpunaiset 65 senttisen raipan, joka tottakai piti ostaa kun olen hävittänyt kaikki mustat tuonpituiset raippani. Kaikki muut on pidempiä eli estekisoissa en voi niitä käyttää. Ja juu limen vihreänä löytyy kyllä 65 cm raippa, mutta eihän sellaista värivirhettä voi tehdä vaaleanpunaisten varusteiden kanssa. Raipan hankinta oli siis pakollinen erityisesti nyt, kun se löytyi vaaleanpunaisena ilman järkyttäviä lapsellisia hevosenpääksi muotoiltuja päitä tai muita.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat